2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, uyuşturucu madde kullanımı, cinsel yönelim kararı ve yaşam tarzından dolayı modellik kariyerini noktalamıştı. Uzun zamandır gündemde olmayan Kuyucuoğlu, sevgilisiyle verdiği pozdan dolayı yeniden adından söz ettirdi.

Senem Kuyucuoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

KIZ ARKADAŞIYLA DUDAK DUDAĞA
Eşcinsel olduğunu açıkladıktan sonra kendisi gibi model olan bir kadınla aşk yaşamaya başlayan Senem Kuyucuoğlu, pozuyla gündem oldu. 30 yaşındaki eski modelin kız arkadaşıyla öpüştüğü esnada çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı.

SENEM KUYUCUOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

1990'da İzmir'de doğan Senem Kuyucuoğlu modelliğe 14 yaşında başladı. 2006 yılında, henüz 15 yaşını doldurmamışken Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve burada ikinci oldu. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Türkiye'nin en iyi modeli" seçilen Kuyucuoğlu, aynı yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasına Türkiye adına katıldı ve burada da "Dünyanın en iyi ikinci modeli" seçildi. Senem Kuyucuoğlu, modellik yarışmalarında elde ettiği derecelerin ardından kariyerine devam etti. Çeşitli defile ve organizasyonlarda yer aldı. 2009'un Mart ayında Fashion One TV'nin ekran yüzü olan Kuyucuoğlu, yine aynı kanalda Moda Polisi adlı moda programını sundu.

Editör: Wan Haber