ATV kanalının yeni dizisi yeni oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Kalp Yarası dizisi çok yakında izleyicileri ile buluşacağını açıkladı. Dizinin setinden birçok açıklama gelirken oyuncuları dikkat çekiyor. Kalp Yarası dizisinde birbirinden ünlü isimler olduğu kadar tanınmayan yüzler de olması dikkat çekiyor. Kalp Yarası dizisinde ünlü oyuncu Şenay Gürler de yer alacak. Şenay Gürler’in kim olduğu hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Daha önceki projelerinden de tanıyanlar güzel oyuncunun yeni projesi için oldukça heyecanlı olduklarını söylediler. 
Şenay Gürler kimdir?
Güzel oyuncu Şenay Gürler 1966 yılında hayata gözlerini açtı. Türk televizyonlarına ilk olarak sunucu olarak girdi daha sonra tiyatro sanatçısı oldu. Dizi, film ve sinema dünyasında kendini gösteren Gürler eğitimlerini de bu yönde tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü mezunu oldu. Şenay Gürler, 1994 yılından bu yana kendini etkin bir şekilde göstermeye devam ediyor. Kaçak Gelinler dizisinin Seniha Sultan’ı olan daha sonra Acemi Cadı dizisinin Selda halası olan Şenay Gürler, kendisini fazlasıyla göstermiştir. Yer aldığı tüm projelerde başarılı bir şekilde rol almıştır. Şenay Gürler’in Duygu Yıldırım adında bir çocuğu vardır. Evlilik hayatı yaver gitmeyen ünlü oyuncu başarıyı kariyerinde aramıştır. Kariyerinin basamaklarını teker teker çıkmaya devam ediyor.
Şenay Gürler hangi dizilerde rol aldı?
Ünlü oyuncu Şenay Gürler Pera Güzeli, Kara Melek, Çılgın Bediş, Çinliler Geliyor, Dudullu, Kırık Kalpler Bankası, Eyvah Kızım Büyüdü, Gitme Baba, Küçük Sırlar, İyi Günde Kötü Günde, Şahsiyet, İlk Aşk, Biz Size Aşık Olduk, Söz Vermiştin, Kış Güneşi, Mucize, Kaygısızlar, Korkuyorum Anne, Kasap Havası, Hayat Devam Ediyor, Acemi Cadı, Görüş Günü Kadınları ve Avrupa Yakası gibi projelerde başarılı bir şekilde rol almıştır. Avrupa Yakası, Acemi Cadı ve Küçük Sırlar dizisinde rol aldığı karakteri ile büyük ün kazanmıştır. 

Editör: Wan Haber