ATV ekranlarına yeni bir dizinin müjdesi verildi. ATV izleyenleri yeni yaz dizisini duyunca çok sevindi. Haziran ayından sonra yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Baş Belası, konusu ile dikkat çekti. Yaz tadında bir dizi olacak Baş Belası, oyuncularını da yavaş yavaş belirlemeye başladı. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncuları bir araya getiren Baş Belası dizisi çok yakında ekranlara gelmeye başlayacak. Şimdilerde Baş Belası adlı dizinin başrol oyuncusu olarak konuşulan Seçkin Özdemir’in kim olduğu merak ediliyor. Yakışıklılığı ile ünlenen ve çok sevilen Seçkin Özdemir kaç yaşındadır ve sevgilisi kimdir? Merak edilen tüm sorular izleyenler tarafından araştırılmaya devam ediyor.
Seçkin Özdemir kimdir?
Başarılı oyuncu Seçkin Özdemir 1981 yılında hayata gözlerini açtı. Ünlü oyuncu İstanbul’da dünyaya geldi ve yaşamına İstanbul’da devam etti. 39 yaşındaki yakışıklı oyuncu televizyon dünyasını çok sevdi ve kariyerine de bu yönde devam etme kararı aldı. 2008 yılından bu yana kendini göstermeye devam etti. DJ ve sunucu olan Seçkin Özdemir, kısa bir süre sonra televizyon dünyasına adım attı. Birçok dizide ve sinemada adını duyurdu.Kiralık Aşk ve Ateşböceği gibi dev yapımlarda adından çok kez bahsettirdi. Diğer yandan Muhteşem Yüzyıl dizisindeki yabancı ressam rolü ile kendini ispat etmiştir.
Seçkin Özdemir nerelidir?
Dizilerin sevilen yüzü Seçkin Özdemir Sinopludur. 
Seçkin Özdemir hangi dizilerde rol aldı?
Seçkin Özdemir birbirinden dev projelerde yer alarak kendini göstermeyi başaran bir isim olmuştur. Seçkin Özdemir birçok başrol performansı sergilemiştir. Seçkin Özdemir Yaban Gülü, Kuruluş Osman, Tehlikeli Karım, Günahkar, Hizmetçiler, Racon Ailem İçin, Sevgili Geçmiş, Cam Kırıkları, Acı Aşk, Al Yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Ateşböceği ve Kiralık Aşk gibi birçok başarılı projede kendini göstermiştir.

 

Editör: Wan Haber