Tükiye Süper Ligi'nin öncü takımlarından Galatasaray, coşkulu taraftar topluluğuyla da öne çıkıyor. Galatasaray'ın en etkili ve güçlü taraftar grubu ise Ultraslan olarak dikkat çekiyor. 

Galatasaray'da son günlerde ard arda yaşanan puan kayıpları, sarı kırmızılıları şampiyonluk yarışından uzaklaştırdı. Alınan kötü sonuçlara tepki gösteren taraftarlar ise yönetim kurulu ve teknik heyeti isitfaya davet etti. 

Sebahattin Şirin kimdir? Ultraslan Lideri Sebo Reis kaç yaşında ve nereli?

Ultraslan Tribün Lideri Sebahattin Şirin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Msutafa Cengiz liderliğindeki yönetim kurulunun yanı sıra Fatih Terim'i de istifaya davet etti. 

SEBAHATTİN ŞİRİN NE DEDİ?

ultrAslan'ın tribün lideri Sebahattin Şirin, "Geçtiğimiz hafta son dönemde yaşananlar üzerine Başkanımız Mustafa Cengiz için bir yazı kaleme alarak mevcut ortamda Galatasarayımızın önünü açmak için son bir hizmet beklediğimizi belirtmiştik. Bu düşüncemizi tekrarlayarak ve ekleyerek; Mustafa Cengiz ve Teknik Heyetimizden Galatasarayımızın önünü açmasını istiyoruz. Vefalı Galatasaray Camiası olumlu hizmetlerinizi her zaman hatırlayacaktır. Galatasaray ve Galatasaray taraftarı sizlerden son bir hizmet bekliyor." dedi.

SEBAHATTİN ŞİRİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Ultraslan Tribün Lideri Sebahattin Şirin aslen Trabzonludur. Merhum Alparslan Dikmen'in ardından tribün liderliğine gelmişti. Sebahattin Şirin'in yaşı ile ilgili detaylı bilgi bulunmamaktadır. 

Editör: Wan Haber