Sosyal medyanın gündeminde olan ve yayınlandığı her bölümde büyük ses getiren Baraj dizisi, oyuncuları ile dikkat çekiyor. Birbirinden başarılı ve yetenekleri oyuncuları bir araya getiren Baraj dizisinde Tülay karakteri çok beğeni kazandı. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj, Tülay karakterini izleyicilerine sunmuştur. Tülay dizide bir anneyi canlandırıyor. Dizide Hakan ve Bahar’ın annesi olarak rol alan Tülay karakteri, büyük beğeni aldı ve herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Dizi yayınlandıktan sonra ünlü ismin kim olduğu hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Son zamanlarda en çok aratılan isim Sabriye Kara oldu. Sabriye Kara’nın yaşı, memleketi, dizileri ve kim olduğu merak konusu oldu. 
Sabriye Kara kimdir?
Ünlü oyuncu Sabriye Kara, 1954 yılında hayata gözlerini açmıştır. Rize’de dünyaya gelen Sabriye Kara Rizelidir ancak bir süre sonra eğitimleri için İstanbul’a gelmiştir. Kariyerini oyunculuk yönünde geliştirmek isteyen Kara, usta bir tiyatrocu olmuştur. Türkiye’nin en çok bilinen ve takdir edilen tiyatro oyuncuları arasında yer almıştır. 67 yaşında olan Sabriye Kara kariyerinin en zirve dönemini Bizimkiler adlı projede yaşamıştır. Sabriye Kara, Bizimkiler dizisinde 13 yıl boyunca boy göstermiştir. Dev projenin adeta demirbaşı olmuştur. 
Sabriye Kara hangi burçtur?
Sabriye Kara 18 Eylül tarihinde dünyaya gelmiştir. Ünlü isim Başak burcudur.
Sabriye Kara hangi projelerde yer aldı?
Ünlü oyuncu Sabriye Kara uzun süre Bizimkiler adlı dizide boy göstermesinin yanı sıra Beşinci Boyut ve Kördüğüm gibi projelerde de kendini göstermiştir. Film projesi teklifini olumlu yanıtlayan Sabriye Kara, Küçük Esnaf adlı filmde de kendini çok başarılı bir şekilde göstermiştir. Şimdilerde Baraj dizisinde kendini göstermeye devam etmiştir. Yer aldığı tüm projelerde başarılı olan ünlü isim son projesinden sonra adını iyice duyurmuştur.

 

Editör: Wan Haber