Ada Masalı dizisi çok yakın zamanda Star TV ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Ada Masalı dizisinin çalışmaları başladı. Star TV yeni yaz dizisinin çalışmalarına devam ediyor. Son olarak oyuncuları topladığı ve çalışmalar yaptığı haberleri ile gündeme gelen Ada Masalı, yer vereceği oyuncuları ile ilgi çekmeye devam ediyor. Konusu ile dikkat çeken dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı ancak çekimleri kısa süre sonra başlayacak. 
Ada Masalı dizisinin konusu nedir?
Star TV ekranlarının yeni yaz dizisi Ada Masalı, konusu ile oldukça dikkat çekiyor. Aşk ve duygusallık dolu dizinin konusu izleyicilerden tam not aldı. Star TV kanalının yeni dizisinde yapım ekibinin paylaşımları dikkat çekiyor. Dizinin tüm ekip üyeleri yeni diziden kareleri izleyicileri ile paylaşıyor. Ada Masalı dizisinin ana karakterlerinden biri olan genç kız, annesi babası olmadan aile büyükleri tarafından büyütülmüş ve minik bir kasabada yaşayan biridir. Kendi halinde yaşamına devam eden kız, kısa bir süre sonra aşkı bulur. Küçük kasabada aşkı bulan genç kız, aşkının peşinden giderken başına gelen olaylar anlatılmaktadır. 
Rami Narin kimdir?
Dizi oyuncusu olan yakışıklı oyuncu 1990 yılında hayata gözlerini açtı. Hatay’da dünyaya gelen ünlü oyuncu üniversite yılları için İstanbul’a geldi. Beykent Üniversite mezunu olan Narin, oyunculuk konusunda kariyer yapmak istedi. Oyunculuk eğitimleri alan Rami Narin, ilk oyunculuk deneyimi için Ezra adlı dizide yer aldı. 2014 yılında ekranlara çıkan Narin, 2018 yılında ise ünlü dizi Ağlama Anne ile izleyicilerin karşısına çıktı. Rami Narin ilk kariyerlik deneyiminden sonra sık sık ekranlarda oldu. 
Rami Narin hangi dizilerde rol aldı?
Ada Masalı dizisinde yer alacak olan Rami Narin, araştırılmaya devam ediyor. Rami Narin’in kim olduğu merak konusu oldu. Rami Narin, 2014 yılında ilk oyunculuk deneyimi olan Ezra’da rol aldı. Daha sonra Ağlama Anne ve Benim Adım Melek gibi dizilerde yer aldı. 

Editör: Wan Haber