Ekranların sevilen yüzü Pelin Karahan, gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak aile hayatı ile gündeme gelen ve takdirleri toplayan Karahan, birçok güzel proje ile izleyicilerden tam not almıştır. Uzun süren izleri hala devam eden Kavak Yelleri dizisi şimdilerde de konuşulmaya devam ediyor. Güzelliği ile dikkat çeken ve büyük ilgi gören Pelin Karahan, ailesi ile mutlu bir hayat sürdürmeye devam ediyor.
Pelin Karahan kimdir?
Güzel oyuncu Pelin Karahan 1984 yılında hayata gözlerini açmıştır. 36 yaşındaki ünlü oyuncu birçok başarılı projede yer almıştır. Oyunculuk kariyerinin zirvelerine adım adım çıkan Karahan, televizyon dünyasının sevilen ismi olmaya devam ediyor. Kavak Yelleri ile başlayan serüveni, şimdilere kadar devam etti. Uzun süre ekranlarda olan Pelin Karahan, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahiptir.
Pelin Karahan hangi burçtur?
Ünlü oyuncu Pelin Karahan 6 Ekim doğumludur. Pelin Karahan Terazi burcudur.
Pelin Karahan hangi dizilerde rol aldı?
Kavak Yelleri, Bir Zamanlar Kıbrıs, Yeter ve Muhteşem Yüzyıl projeleri ile boy göstermiştir. İlk ve büyük projesi olan Kavak Yelleri onun için muhteşem bir fırsat olmuştur. Daha sonra birçok projede yer alan Karahan, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan’ın kızı Mihrimah Sultan karakterini canlandırmıştır.
Pelin Karahan kiminle evlidir?
Ünlü oyuncu Pelin Karahan 2011 yılında evlendiği Erdinç Bekiroğlu ile 2013 yılında yollarını ayırdı. Pelin Karahan 2014 yılında Bedri Güntay ile dünya evine girmiştir. Pelin Karahan ve Bedri Güntay mutlu evliliklerine devam etmektedir. Pelin Karahan ve Bedri Güntay’ın iki çocuğu vardır. Ali Demir Güntay ve Can Eyüp Güntay isimli iki çocukları dünyaya gelmiştir. Pelin Karahan ve ailesi yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor.

 

Editör: Wan Haber