Ekranların başarılı kadın oyuncusu Özge Özpirinçci, son olarak yer aldığı muhteşem dizide boy gösterdi. Kadın dizisinde Bahar karakterine can verdi. Dizide güçlü ve ayakta durmaya çalışan kadını canlandıran Özpirinçci, sosyal medyanın gündemine oturan isimler arasında yer aldı. Dizide çocukları için ayakta kalmaya çalışması, dertleri yüklenmesi, çocukları için çabalaması, çalışması ve kafasındaki sorulara yanıt bulmaya çalışması herkesin beğenisini aldı. Kadın dizisi bittikten sonra izleri uzun bir süre kaldı. Çok konuşulan dizi sonrasında güzel oyuncu tatile çıktı. Bir süre projelerde görünmeyen ve dizilerde ismi geçmeyen ünlü oyuncu, yeni proje müjdesini verdi.
Güzel oyuncu yeniden ekranlarda olacak!
Özge Özpirinçci yeni projesini duyurdu. Güzel ismin yeni projesi Netflix için olacak. Son günlerde çok ünlenen ve birçok içeriğin bulunduğu Netflix, Özge Özpirinçci ile anlaşma sağladı. Özge Özpirinçci, Netflix platformunda ‘İlk ve Son’ adlı bir projede boy gösterecek. Özge Özpirinçci son projesinden sonra saçlarını kısa kestirmişti ancak yeni projede uzun saçlı bir karakteri olacağı için saçlarına yoğun bir kaynak yaptı. Netflix ekranlarının yeni projesi olan İlk ve Son dizisinde Özge Özpirinçci, ünlü isim Salih Bademci ile birlikte çalışacak. 
Özge Özpirinçci kimdir?
Güzel oyuncu Özge Özpirinçci yeni projesi ile çok konuşuldu. Tüm hayranları yeni projesi için beklemeye başladı. Netflix izleyicileri ünlü ismin yeni dizisi için gün saymaya başladı. Özge Özpirinçci 1986 yılında hayata gözlerini açtı. Özpirinçci, Türk oyunculuğu konusunda büyük bir kariyer yapmıştır. Yer aldığı her projede büyük ses getirdi. Başarıları ile ünlenen kadın oyuncu, şimdilerde Netflix için çalışacağını söyledi. 
Özge Özpirinçci hangi dizilerde rol aldı?
Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Acı Tatlı Ekşi, Melekler Korusun, Kadın, Aşk Yeniden, Kavak Yelleri, Biz Böyleyiz, Fi, Al Yazmalım, Karışık Kaset, Veda ve Aramızda Kalsın gibi birçok projede boy göstermiştir. 

 

Editör: Wan Haber