Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan başrollerini paylaşacakları yeni dizi için hazırlıklara başladılar. Muhteşem ikili yeni dizi için harika çalışmalar yapmaya başladılar. Başarılı isimlerin yanı sıra sevilen yüzler de dizinin oyuncu kadrosunda yerini aldılar. Duyulmuş isimlerin yanı sıra hiç duyulmamış henüz yeni yeni ekranlara gelecek olan isimler de oldukça dikkat çekti. Tanınmayan yüzler araştırılmaya başlandı. 
Ada Masalı dizisinde hangi oyuncular var?
Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrol olacağı dizide Özge Demirtel, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, İpek Tenolcay gibi dev isimler de yer alacak. Yaz için hazırlanan dizinin oyuncuları son derece ilgi odağı oldular. Özellikle Özge Demirtel’i tanımayanlar hemen araştırmaya başladılar. Özge Demirtel’in ilk olarak az takipçili instagram hesabı dikkat çekmektedir. Henüz yeni bir yüz olan Demirtel’in sadece 1300 takipçisinin olması dikkatlerden kaçmadı. Ada Masalı dizisi henüz çalışma aşamasında olmasına rağmen oyuncuları büyük ilgi görmeye başladı. 
Özge Demirtel kimdir?
Şimdilerde adı yeni çıkacak olan yaz dizisinde anılan Özge Demirtel, 20’li yaşlarındadır. Özge Demirtel Gökhan Türkmen’in klibinde oynamıştır. Oyunculuk kariyeri için yaptığı bu iş, onu televizyon dünyasına sokmuştur. Klipte büyük ilgi gören güzel oyuncu ilk deneyimi için Ada Masalı dizisinde yerini aldı. Özge Demirtel kariyerinin ilk dizisinde olacak. Yüzü henüz yeni olan güzel, yeni yaz dizisi ile gündeme gelmeyi bekliyor. Özge Demirtel, yeni yaz dizisi olan Ada Masalı ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 
Özge Demirtel’in sevgilisi kim?
Ekranların yeni yüzü olan Özge Demirtel’in sevgilisi yok. Aşk hayatının pek hareketli olmadığı söyleyen güzel, kendine zaman ayırmayı çok sevdiğini söylüyor. Özge Demirtel yüzme, dalma, seyahat konularına ilgi duymakla beraber hayvanları çok sevdiğini dile getiriyor.

Editör: Wan Haber