YouTube adlı platformun en başarılı ismi olan Orkun Işıtmak, ürettiği içerikler ile sık sık gündeme gelen bir isim olmuştur. Ünlü isim sosyal medya platformuna ürettiği içerikleri ile haber konuları bile olmuştu. Orkun Işıtmak dün dünya evine girdi ve gündem oldu. Orkun Işıtmak onlarca takipçisi olan ve çok konuşulan bir isimdir. Orkun Işıtmak hakkında sorular soran birçok kişi vardır. Boyu, kilosu, yaşı, memleketi çok merak edilmektedir. Orkun Işıtmak’ın dün dünya evine girdiği sevgisi hakkında da çok soru soruldu.
Orkun Işıtmak kimdir?
Ünlü YouTuber içerik üreticisi Orkuncan Işıtmak, 1996 yılında hayata gözlerini açtı. İzmirli olan Işıtmak kısa süre sonra eğitimleri için İstanbul’a geldi ve İstanbul’da yaşamaya başladı. İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı okumaktadır. Kariyerini sosyal medya mecralarından yürütmektedir. Yaklaşık 9 milyon abonesi olan YouTube kanalından ürettiği içerikler ile herkesi kendine hayran bırakmıştır. İyi Oyun adlı filmin yaratıcı fikri olan Orkun Işıtmak rol aldığı film sonrasında Altın Kelebek Ödülü aldı. En İyi YouTuber ve İnstagrammer ödülü alan Işıtmak bu mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Orkun Işıtmak 2012 yılından bu yana YouTube kanalını kullanmaktadır ve birçok içerik üretmektedir. Eğlence, macera, soru, açıklamalar ve oyun tarzında birçok içerik üretmektedir. Son zamanlarda cesaret gerektiren birçok videonun üreticisi olmuştur. 
Orkun Işıtmak kiminle evlendi?
Ünlü fenomen Orkun Işıtmak, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Yorgancılar ile dünya evine girdi. İkili düğün fotoğrafları ile gündemin ortasına oturdu. Güzelliği ile göz kamaştıran Merve Yorgancılar ise bu mutlu gününün hatıralarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Orkun Işıtmak hangi burçtur?
Ünlü fenomen Orkun Işıtmak 8 Ocak tarihinde dünyaya gelmiştir. Orkun Işıtmak Oğlak burcudur. 

Editör: Wan Haber