Sinema ve televizyon dünyasının unutulmaz ismi Nurgül Yeşilçay, son zamanlarda aşk hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Dudak dudağa yaptığı paylaşımlar ile gündeme bomba gibi düşen Nurgül Yeşilçay, bazı takipçilerinin beğenisini alsa da bazı takipçilerinin tepkisini alıyor. Aşkını doruklarda yaşamaya devam eden Nurgül Yeşilçay, yeni projesinin olup olmadığı konusunda merak yaratıyor. Nurgül Yeşilçay, daha önce Paramparça, Melekler Arası, Çınar Ağacı, Sultan, Aşk ve Ceza, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Eğrelti Gelin, Ezo Gelin, Gülperi, Aşk Kırmızı, Gece ve Asmalı Konak gibi birçok başarılı projede yer alarak izleyicilerden tam not almayı başarmıştır. 
Nurgül Yeşilçay kimdir?
Nurgül Yeşilçay 1976 yılında hayata gözlerini açmıştır. Nurgül Yeşilçay Afyonkarahisar doğumludur. 2000 yıllarında ekranların vazgeçilmez ismi olan Yeşilçay, uzun yıllar boy göstermeye devam etti. 45 yaşında olan Nurgül Yeşilçay 2004 yılında Cem Özer ile dünya evine girmiştir. Evliliği 2010 yılında biten Nurgül Yeşilçay, kariyerine odaklanarak başarılar elde etmeye devam etmiştir. Cem Özer ile olan evliliğinden Osman Nejat Özer isimli bir çocukları dünyaya gelmiştir. Nurgül Yeşilçay uzun süre aşk hayatını umursamadıktan sonra yeniden aşkı buldu. Necati Kocabey ile aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay, kısa süre sonra dünya evine girmeye hazırlanıyor. 
Necati Kocabey kimdir?
Nurgül Yeşilçay ile olan aşkı ile tanınan Necati Kocabey, sinema yapımcısıdıır. TR 40 33 Productions’un CEO’su olan Necati Kocabay, birçok başarılı projeye imza atmıştır. Ailecek Şaşkınız ve Çalgı Çengi gibi ünlü projelerin yapımcılığını yapmıştır. Yerli dizi ve filmlerin arkasında olan bir isimdir. Son zamanlarda aşkı ile sık sık gündeme gelen ünlü yapımcı Ahmet Kural ile yaptığı her projeden çok memnun olduğunu ve geri dönüşlerin harika olduğunun altını çizmişti. 

Editör: Wan Haber