Camdaki Kız dizisindeki karakteri ile herkesi kendine hayran bırakan Nur Sürer gündem oldu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun muhteşem eseri Camdaki Kız uyarlamasıdır. Aynı isimli romandan uyarlanan Camdaki Kız dizisi oyuncuları ile dikkat çekiyor. Oyuncuları, konusu ve diğer tüm bölümleri ile dikkat çekmiştir. Camdaki Kız dizisi sosyal medyanın gündeminde yer almıştır. Oyuncularından Nur Sürer, başarısı ile takdirleri toplamıştır. Takıntılı anne rolünü muhteşem bir şekilde gerçekleştiren Sürer, izleyicilerden tam not almıştır.
Nur Sürer kimdir?
Camdaki Kız dizisinin Feride hanımı Nur Sürer 1954 yılında hayata gözlerini açtı. Bursalı olan ünlü oyuncu küçük yaşlarından itibaren oyunculuk kariyerine başladı ve uzun yıllar boyunca devam etti. 66 yaşında olan Nur Sürer, Türk televizyonlarının sevilen yüzü olmuştur. Nur Sürer Uçurtmayı Vurmasınlar, Dul Bir Kadın, Sindirella Kül Kedisi, Yalancı Şafak, Derman, Herşeye Rağmen, Umuda Yolculuk, Kiraz Çiçek Açıyor, Gülizar, Resimdeki Sevgili, Son Söz Sevginin, Ziyaretçi, Yara, Ihlamurlar Altında, Ses, Son Urfalı, Bir Aşk, Fidan, Ayna, Sarı Günler, Siyah Güneş ve Kaledeki Yalnızlık gibi projelere imza atmıştır.
Nur Sürer’in boyu kaçtır?
Ünlü oyuncunun boyu 1,63 cm uzunluğundadır. Başarıları ile dikkat çeken Sürer, Camdaki Kız isimli dizide boy göstermeye devam ediyor.
Nur Sürer hangi burçtur?
Ekranların Feride hanımı Nur Sürer İkizler burcudur. Ünlü isim 21 Haziran tarihinde hayata gözlerini açmıştır. 
Nur Sürer kiminle evli?
Uzun yıllar ekranlarda kendini gösteren Nur Sürer 1981 yılında Bülent Kayabaş ile dünya evine girmiştir. İkilinin evliliği 1994 yılında ayrılık kararı alarak yollarını ayırdı. Nur Sürer daha sonra Sarp Kuray ile dünya evine girdi. Nur Sürer ve Bülent Kayabaş’ın evliliklerinden Ümit Kayabaş isimli bir çocukları dünyaya geldi. 

Editör: Wan Haber