Kağıt Ev dizisinde boy gösteren ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, birçok projede başarıl bir şekilde ekranların karşısına gelmiştir. Oyunculuğu ve güzelliği ile ön plana çıkan Fettahoğlu, yaşına rağmen büyük başarı elde etmiştir. Kağıt Ev dizisinde Aylin karakterine can veren ünlü isim, büyük başarı ile ekranlara gelmiştir.
Nur Fettahoğlu kimdir?
Nur Fettahoğlu’nun tam adı Asiye Nur Fettahoğlu’dur. Nur Fettahoğlu 1980 yılında hayata gözlerini açmıştır. Fettahoğlu Almanya’da dünyaya gelmiştir. Duisburg’da hayata gözlerini açan isim bir süre Almanya’da hayatına devam etmiştir. Kariyerinin ilk yıllarında spikerlik yapmıştır. Daha sonra televizyon dünyasına adım atan Nur Fettahoğlu, kendini birçok dizide muhteşem bir şekilde göstermiştir. Asıl olarak Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde ünlenmiştir. Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter’in ablası rolündeki Peyker’e can vermiştir. Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise Mahidevran Sultan karakterine can vermiştir. Bu iki diziden sonra büyük ilgi gören Nur Fettahoğlu daha birçok projede kendini kanıtlamıştır. 
Nur Fettahoğlu kiminle evli?
Asiye Nur Fettahoğlu 2008 yılında Murat Aysan ile dünya evine girmiştir. İkili hayatına birlikte devam etmek istemediklerini fark edince ayrılık kararı alarak 2011 yılında boşandı. Nur Fettahoğlu 2013 yılında Levent Veziroğlu ile dünya evine girmiştir. Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu mutlu evliliklerine devam etmektedirler. İkilinin evliliklerinden Elisa Güzin Veziroğlu adında bir çocukları dünyaya gelmiştir. 40 yaşındaki güzel oyuncu hala ekranlarda boy göstermeye devam ediyor.
Nur Fettahoğlu hangi dizilerde rol aldı?
Nur Fettahoğlu Leyla’nın Evi, Kardeş Çocukları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Fi, Benden Baba Olmaz, Payitaht Abdülhamid, Bozkır, Gönül Salıncağı, Hayat Yolunda ve Babil projelerinde boy göstermiştir. Ünlü isim hala ekranlarda boy gösteriyor. Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev adlı Star TV dizisinde Aylin rolünü canlandırıyor.

 

Editör: Wan Haber