Yabancı Damat dizisindeki Nazlı karakteri ile ünlenen ve çok sevilen Nehir Erdoğan, son zamanlarda Benim Adım Melek dizisi ile ön plana çıktı. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümleri ile izleyicinin odak noktası olmaya devam ediyor. Benim Adım Melek dizisi özellikle Nehir Erdoğan oyuncusu ile gözleri üzerine çekmeyi başardı. 
Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir?
Bir annenin çocukları için yaptıkları ve verdiği hayat mücadelesi dizinin konusu olmuştur. Çocukları için her şeyi göze alan bir annenin yaşadıkları konu edilmiştir. Dram, macera ve mücadele dolu bölümleri ile izleyicinin odak noktası olmuştur. Yoğun ilgi gören konusu ile izleyiciyi büyülemeye devam etmektedir.
Benim Adım Melek oyuncuları kimlerdir?
Benim Adım Melek dizisi Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Kutsi, Zeyno Eracar, Kaan Çakır, Kadim Yaşar, Şerif Sezer, Poyraz Ar, Hande Kaptan, Gökhan Mete ve Gamze Doğanoğlu gibi oyuncuları ile dikkat çekmektedir. Benim Adım Melek dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. TRT ekranlarının sevilen dizisi hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor.
Benim Adım Melek hangi kanalda ve hangi gün yayınlanıyor?
Benim Adım Melek dizisi TRT ekranlarında her Çarşamba günü izleyicisi ile buluşuyor. Her Çarşamba akşamı ekranlara gelen dizi, büyük kadrosu ve konusu ile gündemde olmaya devam ediyor.
Nehir Erdoğan kimdir?
Televizyon dünyasının sevilen ismi Nehir Erdoğan 1980 yılında hayata gözlerini açmıştır. 40 yaşında olan ünlü isim İzmir’de dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk ve tiyatroya ilgi duymuştur. Nehir Erdoğan, 2014 yılında Ahmet Sesigürgil ile dünya evine girmiştir. İkili evliliklerini 2017 yılında noktalamıştır. 
Nehir Erdoğan hangi burçtur?
Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan 16 Haziran tarihinde dünyaya gelmiştir. Nehir Erdoğan İkizler burcudur. Güzel ve başarılı oyuncu Nehir Erdoğan, büyük bir ilgi ile projelerine devam etmektedir.

Editör: Wan Haber