Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncusu olan Nazlı Bulum, son zamanlarda aranan en ünlü isim oldu. Dizide gösterdiği performans ile gündeme gelen Bulum, rol arkadaşları ile uyumu ile de oldukça dikkat çekiyor. Başarısı, güzelliği, rolleri ve tarzı ile beğenileri toplayan Nazlı Bulum, son olarak Sadakatsiz dizisinde kendini göstermeyi başardı. Yönetmen ve ekip arkadaşları ünlü ismin neşeli ve enerjisini çok beğendiklerini söyledi. Sadakatsiz dizisinde Nil karakterine can veren ve Selçuk karakterinin sevgilisi rolünde olan Nazlı Bulum, başarıları ile gündem oluyor. Set dışında rol arkadaşları ile eğlenceli anlarını paylaşan Bulum, yoğun ilginin odağı olmayı başardı.
Nazlı Bulum kimdir?
Nazlı Bulum, 1992 yılında hayata gözlerini açmıştır. Küçük yaşlarından itibaren oyuncu olmak istemiş ve eğitimlerini de bu yönde tamamlamıştır. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olmuştur. Mezun olduktan sonra hemen keşfedilmiştir ve çeşitli projelerde yer almaya hak kazanmıştır. Film ve sinema sektörünün sevilen ismi olmayı başarmıştır. 
Nazlı Bulum hangi dizilerde rol aldı?
Güzel ve başarılı oyuncu Mavi Dalga, Sadakatsiz, Kot Farkı, Kar, Günlerin Ardından, Cemre ve Eda, Gri Bölge, Kaygı, Birlikte Öleceğiz, Balık Havuzu, Bartu Ben, Çıplak Gerçek ve Yarım Kalan Aşklar gibi projelerde kendini gösterdi. 2020 yılında Yarım Kalan Aşklar projesi ile ekranlara gelen Nazlı Bulum, son zamanların en gündem olan dizisi Sadakatsiz’de kendini göstermeye devam ediyor. 
Güzel oyuncu Nazlı Bulum hangi burçtur?
Nazlı Bulum 23 Aralık tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Nazlı Bulum Oğlak burcudur.
Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?
Volkan ve Asya, muhteşem evlilikleri olan kusursuz bir çifttir. Asya ve Volkan çevrelerine adeta ibret olan bir çifttir çünkü herkes onlara imrenir. Ünlü bir doktor olan Asya, bir gün kocasının atkısında bulduğu sarı saç teli ile hayatı değişir. Asya, sarı bir saç teli bulur ve olaylar değişir. Kocasının kendisini aldattığı gerçeği ile yüzleşince herşey sarpa sarar. Derin adlı bir kadın ile birlilkte olan ve çocuğu olan Volkan, hayatının yanlışını yapar ve ailesi dağılır. 

Editör: Wan Haber