FOX TV ekranlarının yeni dizisi olan Misafir için geri sayım başlıyor. Başrollerini Hazal Kaya ve Buğra Gürsoy isimlerine emanet eden Misafir dizisi, yeni sezonun en çok merak edilen yapımlarından biri olarak ekranlardaki yerini alıyor. Öte yandan Erdem karakteri ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Buğra Gülsoy, televizyon izleyicisinin gündemine yeniden Misafir dizisi ile geliyor. Peki, Misafir dizisi oyuncusu Buğra Gülsoy kimdir? Buğra Gülsoy kaç yaşındadır, nerelidir? Buğra Gülsoy ne kadar kazanıyor? İşte, detaylar…

İlk fragmanı ile seyircisinin karşısına çıkmış olan Misafir dizisi, 4 Kasım 2021 Perşembe günü itibariyle FOX TV ekranlarına gelmeye başlıyor. OASIS isimli iddialı bir diziden senaryoya uyarlanan Misafir dizisi, başrollerinden birini ise, Buğra Gülsoy’a emanet etmiş bulunuyor. Erdem karakteri ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Buğra Gülsoy pek çok başarılı yapımın ardından bu sezon da ekranlardaki yerini alıyor. Öte yandan Buğra Gülsoy’un oyunculuk kariyeri, görenleri şaşkına çevirmeyi başarıyor.

Tam adı ile Behiç Buğra Gülsoy olan ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, 22 Şubat 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşayan Buğra Gülsoy, Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldu. Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol alan Buğra Gülsoy, bu dönemde aynı zamanda pek çok kısa filmde oyunculuk ve yönetmenlik görevlerini üstlendi. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim alan Buğra Gülsoy, televizyon erkanlarına gelmeye başladığı andan itibaren inanılmaz bir yükseliş yakaladı!

Televizyon ekranlarına ilk kez 2008 yılında Hepimiz Birimiz İçin isimli dizinin Nazım karakteri olarak çıkan Buğra Gülsoy, bu dizinin hemen ardından Unutulmaz isimli dizide bir sezon boyunca oynadı. Asıl çıkışını 2010-2011 sezonunda rol aldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli dizinin Vural Namlı karakteri ile yakalayan Buğra Gülsoy, bu diziden sonra başrollerin aranan isimleri haline geldi. 2011-2013 rol aldığı Kuzey Güney isimli dizinin Güney Tekinoğlu karakteri ile bir hayli sevilen Buğra Gülsoy, devam eden yıllarda ise; Eski Hikaye, Bana Artık Hicran De, Aşk Yeniden, 8. Gün, Kızım ve Azize gibi iddialı yapımlarda oynadı. Ekranlara en son 2020-2021 sezonunda rol aldığı Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin Melikşah karakteri olarak gelen Buğra Gülsoy; Güneşi Gördüm, Gölgeler ve Suretler, Güzel Günler Göreceğiz, Görümce, Mahalle, Acı Tatlı Ekşi ve Cebimdeki Yabancı gibi iddialı filmlerde de oynadı.

kaynak:alfahaberajansı

Editör: Wan Haber