Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen oyuncusu Merve Dizdar son zamanların en çok merak edilen ve araştırılan kişiler arasında yer alıyor. Merve Dizdar birçok başarılı projede yer almıştır ve kendini göstermiştir. Uzun yıllar boyunca ekranlardadır ve tecrübe kazanmaya devam ediyor. Komedi tarzında birçok projede yer alan ve başarılı olan Merve Dizdar, son olarak Masumlar Apartmanı dizisindeki rolü ile herkesi kendine hayran bırakmıştır. Komedi tarzından çok farklı bir tarzda rol alan Dizdar, seyircilerden tam not aldı. Masumlar Apartmanı dizisi bütün hızı ile yeni bölümlerini ekranlara taşımaya devam ediyor.
Merve Dizdar kimdir?
Başarılı oyuncu Merve Dizdar 1986 yılında hayata gözlerini açmıştır. 34 yaşındaki Dizdar, İzmir’de dünyaya gelmiştir ve İzmirlidir. Türk televizyonlarının sevilen ismi olan Dizdar, ilk olarak Aksanat Çocuk Oyunları ile tanındı. 2011 yılından bu yana sinema ve dizi dünyasının çok sevilen bir oyuncusu olmuştur. O zamandan bu yana etkin bir şekilde çalışmalarına devam etmiştir. Özellikle Eltilerin Savaşı adlı sinema filminde büyük ün kazanan Merve Dizdar, birçok projesi ile gündem olmaya devam ediyor.
Merve Dizdar kiminle evli?
Şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisi ile kendini gösteren Dizdar, 2018 yılında Gürhan Altundaşar ile dünya evine girmiştir. Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar mutlu evliliklerine devam etmektedirler. 
Merve Dizdar hangi burç?
Ünlü oyuncu Merve Dizdar, 25 Haziran tarihinde dünyaya gelmiştir. Merve Dizdar ikizler burcudur.  
Merve Dizdar hangi dizilerde rol aldı?
Merve Dizdar Mucize Doktor, 7 Yüz, Vatanım Sensin, Yüz Yüze, Çılgın Dersane Üniversitede, Doksanlar ve Masumlar Apartmanı dizilerinde rol aldı. Ayrıca Eltilerin Savaşı adlı sinema filminde büyük beğeni kazanmıştır. Şimdilerde Masumlar Apartmanı adlı dizide ekranlara gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu başarılı projeleri ile gündeme gelmeye ve tecrübe kazanmaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber