Son günlerde sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen ve herkesin konuştuğu Merve Boluğur, birçok projede kendini göstermiştir. Yer aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile de kendini göstermiştir. Güzel ve ünlü oyuncu bir zamanların kötü kız karakteri ile gündem olmayı başarmıştır. Başarılı ve zeki oyunculuğu ile konuşulan Merve Boluğur, son zamanlarda sadece sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak hayranlarına ulaşıyor ve şarkıcılık dünyasına da girmeyi hedefliyor.
Merve Boluğur kimdir?
Ünlü oyuncu Merve Boluğur 1987 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da doğan ve İstanbullu olan Boluğur, Türk televizyonlarının en sevilen oyuncusu olmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olmuştur. Tiyatro ve televizyon dünyasına giriş yapan ve kendini gösteren Boluğur, kısa bir süre içinde gündem olmuştur. Merve Boluğur, Acemi Cadı adlı dizideki Ayşegül karakteri ile yıldızı parlamıştır. Küçük yaşlarının ilk deneyimleri sayılan diziden sonra kötü karakter olarak Küçük Sırlar dizisinde yer almıştır. Bu dizide de Ayşegül karakterini canlandıran Merve Boluğur, başarılarını ve oyunculuğunu kanıtlamıştır. Merve Boluğur 2015 yılında Murat Dalkılıç ile dünya evine girmiştir ancak ikili bu evliliği sadece 2 yıl yürütebilmişlerdir. Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur 2017 yılında yollarını ayırmıştır.
Merve Boluğur hangi burçtur?
Güzel oyuncu Merve Boluğur 16 Eylül tarihinde dünyaya gelmiştir. Merve Boluğur Başak burcudur. 
Merve Boluğur hangi dizide rol almıştır?
Ünlü oyuncu Merve Boluğur Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney, Küçük Sırlar, Acemi Cadı, İçimdeki Fırtına, Kül ve Ateş ve Aşk Yeniden adlı projelerde başarılı bir şekilde rol almıştır. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır ve 55 bölümde kendini başarılı bir şekilde ispat etmiştir. Yetenekleri ve başarıları ile kendini göstermiştir.

Editör: Wan Haber