Son olarak ekranların reklam yıldızı ve dizi yıldızı olan Melisa Şenolsun, uzun yıllar boyunca kendini göstermiş ve göstermeye devam etmektedir. Güzelliği ile büyüleyen Şenolsun, reklamların vazgeçilmez yüzü olmuştur. Özellikle Kiralık Aşk ve Atiye dizilerinden sonra hakkından çok kez söz ettiren bir isimdir. Beren Saat ile rol aldığı Atiye dizisi, dünya çapında büyük bir yankı uyandırdı. Güzelliği, oyunculuğu, tarzı ve başarıları ile dikkat çeken Şenolsun hakkında merak edilen birçok konu var. Hakkında binlerce soru soruluyor ancak güzel oyuncu çok konuşmayı seven bir yapıda değil. Ünlü oyuncu hakkında merak edilenler tek tek ortaya çıktı. Özellikle aşk hayatı çok merak ediliyordu.
Melisa Şenolsun kimdir?
Türk televizyonlarının vazgeçilmez ismi olan Melisa Şenolsun 1996 yılında hayata gözlerini açtı. İzmir’de dünyaya gelen başarılı oyuncu İzmirlidir. Eğitimleri için İstanbul’a gelen ve projelerine İstanbul’da devam eden Şenolsun 2015 yılından bu yana etkin bir şekilde ekranlarda yer almaya devam etmiştir. 
Melisa Şenolsun kiminle sevgili?
Güzel oyuncu Melisa Şenolsun şimdilerde Umut Evirgen ile sevgili ve birlikte tatil yapıyorlar. Film yönetmeni olan sevgilisi ile mutlu bir aşk yaşayan Melisa Şenolsun, Bodrum sezonunu açtı ve birlikte keyif yapmaya devam ediyor.
Melisa Şenolsun hangi dizilerde rol almıştır?
Melisa Şenolsun Nefes Nefese, Atiye, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Tatlı Küçük Yalancılar, Babam, Güzelliğin Portresi ve Kiralık Aşk gibi dizilerde kendini göstermiştir. 
Melisa Şenolsun hangi burçtur?
Güzel oyuncu Melisa Şenolsun 24 Eylül tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Melisa Şenolsun Başak burcudur. 24 yaşında olan güzel oyuncu şimdilerde tatil yaparak kendini motive ediyor.

Editör: Wan Haber