Twitter'da kullanıcılar bugün Mehdi Uğur Çoban adı ile karşı karşıya geldi. En çok konuşulanlar arasında yer alan Mehdi Uğur Çoban'ın kim olduğuna dair araştırmalar yapılıyor. 

Mehdi Uğur Çoban kimdir? Ne iş yapıyor? Neden gündem oldu?

Türkiye'de milyonlarca kullanıcı olan dijital platform Twitter, her gün farklı isimlerin TT listesine girmesiyle konu oluyor. 8 Mart Perşembe günü yani bugün Twitter'da en çok konuşulanlar listesinin başıan Mehdi Uğur Çoban geldi. Mehdi Uğur Çoban'ın kim olduğuna dair sosyal medya kullanıcıları aramalr gerçekleştirmeye başladı. 

MEHDİ UĞUR ÇOBAN KİMDİR?

Mehdi Uğur Çoban'a yönelik yapılan paylaşımlarda mühendis olduğuna dair yazılar yazıldı. Kişinin 31 yaşında olduğu belirtildi. Kullanıcılar Çoban'a yönelik kurtar bizi koronadan cümleleri sarfetti. Mehdi Uğur Çoban Siber Koruma AŞ adlı firmada Genel Müdürlük görevini yürütmektedir. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bir haberde, şu cümleler yer aldı:

İş insanı Mehdi Uğur Çoban, 1 seneyi aşkın süredir etrafımızı saran Covid-19'a ile mücadele kapsamında teknolojiye dair yatırımların arttırılması gerektiğini söyleyerek, “Teknolojik gelişmeler virüse karşı mücadelede büyük önem arz ediyor. Sağlık alanına yönelik yapılacak yatırımlar, pandemiden kurtulmamızı kolaylaştıracaktır'' ifadelerini kullandı.

Mehdi Uğur Çoban koronaya karşı proje ürettiğini belirterek" "Kendi adımı verdiğim bu formül nedir? Ürettiğim hava tanecileri havada ki TÜM VİRÜSLERE yapışır ve onları havada yok eder." cümlelerini sarfetti. 

Editör: Wan Haber