Masterchef ardından özel hayatı en çok merak edilen yarışmacılardan biri olan Yasin Obuz, yarışmanın jüri üyeleri tarafından da sevilmiştir.

Yasin Obuz Kimdir? 

Spor üzerine eğitim almasına rağmen yemek yapmaktaki başarısını çeşitli televizyon programlarında sergileyen Yasin Obuz, daha önce bir döneme damgasını vuran Yemekteyiz adlı yarışma programı ile adını duyurmayı başarmıştı. Uzun bir aranın ardından Masterchef Türkiye bünyesinde yarışmaya katılan Yasin Obuz, yarışmada elenmeden önce göstermiş olduğu performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Masterchef Türkiye yarışmasından önce de birkaç defa Yemekteyiz yarışmasında rakiplerini büyük ölçüde zorlamayı başaran Yasin Obuz, Masterchef Türkiye’nin eleme gecesine damgasını vuran isimlerden biri olmuştur. Yarışmada gösterdiği sempatik tavırları ve enerjik duruşu ile izleyicilere kendini sevdiren Yasin Obuz, yarışmanın 6 Aralık tarihli bölümünde elenerek Masterchef Türkiye kariyerine veda etmek zorunda kalmıştır.

Yasin Obuz Kimdir? Hayatı ve Kariyeri

32 yaşında olan Yasin Obuz, Yemekteyiz ve Masterchef Türkiye adlı yarışmalar ile tanınan ve son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biridir. Aslen Diyarbakırlı olan Yasin Obuz, Masterchef Türkiye yarışmasına İstanbul’dan katılmıştır.

Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bölümü mezunu olan Yasin Obuz, özel hayatında ticaret ile uğraşmaktadır. Yarışmada eğlenceli ve sempatik tavırlarının yanı sıra şivesi ile de kısa sürede kendini sevdirmeyi başaran Yasin Obuz, geçmiş yıllarda bir dönemin en çok izlenen televizyon programlarından biri olan Yemekteyiz adlı programa katılmış ve buradaki performansı ile nispeten tanınmaya başlanmıştır.

Birkaç kez Yemeketeyiz yarışmasına katılarak rakiplerini oldukça zorlayan Yasin Obuz, uzun bir aranın ardından bu kez yemek yapmaktaki becerileri geliştirmek ve bu yeteneğini sergilemek için Türkiye’nin en çok izlenen ve büyük ses getiren yarışma programı Masterchef Türkiye yarışmasına katılmıştır.

Finale az bir süre kala Masterchef Türkiye’den elenmek zorunda kalan Yasin Obuz, hem izleyiciler hem de jüri üyeleri tarafından çok sevilmişti. Herkes için sürpriz olan bu elemenin ardından Yasin Obuz sosyal medyanın gündeminde uzun süre ilk sırada yer almış ve günün en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başarmıştır.

Özel hayatında ticaret ile uğraşan ve spor bilimleri bölümünden mezun olan Yasin Obuz, katıldığı yemek programları ile yemek yapmada başarısını kanıtlamıştır. Türkiye’nin Masterchef’i olabilmek için katıldığı yarışmada son 8 yarışmacı arasına kalan ve büyük finale doğru giden yolda önemli başarılar kaydeden Yasin Obuz, Masterchef Türkiye’nin 62. bölümünde eleme potasına gitmiş ve burada Batuhan, Cemre adlı yarışmacılarla yarışarak elenen isim olmuştur.

Editör: Wan Haber