MasterChef Rabia kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Rabia Nur Çamurlu kimdir? Hangi okuldan mezundur? Rabia ne yapıyor? Hangi yemekleri yapıyor? Hangi alanda başarılı oldu? Rabia kazanacak mı? Rabia elenecek mi?

MASTERCHEF RABİA NUR ÇAMURLU KİMDİR?

Rabia Nur Çamurlu, 11 Eylül 1999 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Rizeli olan Rabia Nur, bu yaşına kadar aşçılık alanında çalıştı.

Ortaköy Zübeyde Hanım Anadolu Meslek Lisesi mezunudur. Üniversiteyi Nişantaşı üniversitesi aşçılık bölümünde okumuştur. Şuan Dream Group şirketinde çalışıyor.

Hayallerini gerçekleştirmek için Masterchef'te olduğunu belirten Rabia Nur Çamurlu, "Burada olmak hayallerime adım adım ulaşmak için çok önemli ve güzel bir yol." ifadelerinde bulunuyor.

MASTERCHEF RABİA NUR’UN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Türkiye 2021 kadrosuna yedeklerden seçilme başarısını gösteren Rabia Nur Çamurlu’nun Instagram adresi merak ediliyor. Rabia Nur Çamurlu, Instagram’da ‘rabianurcmrl’ kullanıcı adıyla yer alıyor ve 30,6 bin takipçisi bulunuyor.

RABİA NUR ÇAMURLU'NUN ANA KADRO YOLCULUĞU

İlk turda pancar soslu, sarımsak püreli levrek yapan Rabia Nur, 3 evet alarak bir üst tura çıkmayı hak kazandı. İkinci turda ise Özlem, Rabia Nur ve Selim düellosu yapıldı. Yarışmacılardan etli sebze çorbası hazırlamaları istendi. Rakiplerini elemeyi başaran Rabia, haftalarca ana kadroya girebilmek için mücadele verdi. Masterchef'in 82. bölümünde yarışmacılardan sufle hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda en iyi sufleyi hazırlayan ve ana kadroya giren son isim Rabia Nur Çamurlu oldu.

Editör: Wan Haber