Yarışma programında neler oluyor hangi takım daha başarılı hangi takımın performansı daha iyi hangi grup elemelere kalacak elemeye kalacak kişi kim? Hangi ekip başarısız hangi ekip daha başarılı eleme haftası ne zaman? Masterchef' kimler veda edecek? Masterchef Hasan Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? MasterChef Araz kimdir, kaç yaşında? MasterChef Araz Aknam nereli, boyu kaç, evli mi? Elemeye kalan yarışmacı kim nereli kaç yaşında? Masterchef'te neler oldu?

Masterchef Hasan Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında?

Tv8 ekranlarında her sene heyecanla beklenen Masterchef programının ana kadrosu neredeyse tamamlanmak üzere. Ana kadroya giren isimlerden biri de Hasan Biltekin oldu. Son günlerde gündemden düşmeyen Masterchef Hasan 2021 sezonunda sık sık merak edilen bir yarışmacı olarak dillerde. Yemek konusunda kendini geliştirmek isteyen yarışmacıların eleme turlarını geçerek ekran karşısına çıktığı Masterchef’in 2021 sezonu yine bomba gibi geçeceğe benziyor.

Özenle ve sevgiyle hazırladığı yarışma yemekleriyle dikkat çeken Masterchef Hasan nereli olduğu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Hasan Biltekin’i sosyal medya hesaplarından ve verilen bilgilerden yola çıkarak biraz tanıyalım.

Yemeğin sanata ve yarışa dönüştüğü Masterchef’te bu sezon favori yarışmacınız Hasan ise; onu daha yakından tanımak için bu bilgileri okuyabilirsiniz. Eğitimine, hayatına ve yarışmadaki performansına dair merak konusu olan detaylar burada sizinle.

Masterchef Hasan’ı aslında geçen seneden pek çok kişi tanıyor. 3 evet oyuyla üst tura yükselen Hasan’ın annesi rahatsızlanınca yarışmayı bırakmak zorunda kaldı.
Annesinin sağlığı için hayallerinden vazgeçen Hasan Biltekin 2021 elemelerinde yine başarısını gösterdi ve şimdi ekran karşısında rakipleriyle yarışıyor. Peki, Hasan Biltekin hakkında hangi bilgiler biliniyor?
Masterchef Hasan’ın Nevşehirli olduğu bilgisi biliniyor. 27 yaşında olan Hasan, mutfağa karşı büyük ilgiye sahip.


Eğitimini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu’nda tamamlamıştır.
Mutfağa olan ilgi ve becerisini liseden şu ana kadar devam ettiren Hasan, daha da ilerlemek ve kendini her mutfakta geliştirmeyi hedefliyor.
Yeniliğe ve öğrenmeye açık bir yapısı olduğu için pek çok yemek yarışmasına katılmış, alanında en iyisi olmak için ödüllerine madalya ve kupa eklemiştir.
2021 sezonu için ana kadroya dahil olan Hasan Biltekin, Nevşehir Belediyespor’un mutfak şefi olarak mesleğini sürdürmektedir.
Hasan Biltekin’in ilk turda hazırladığı yemek piramit tavuktu. Bu yemekle sadece Somer Şef’in hayır oyunu aldı.

Ancak Mehmet ve Danilo Şef’in verdiği evet oyuyla diğer tura yükseldi. Üçlü düelloda balık çorbası yapan Hasan, rakiplerine göre daha lezzetli ve başarılı bir tabak hazırladığı için yükselmeyi başardı.
Şeflerin isteği olan demirhindili yemeklerde de rakiplerini alt eden Hasan, demirhindiyle hazırladığı bonfile yemeği sayesinde ana kadroya ismini yazdırdı.
Verilen malzemelerle yaratıcı ve leziz yemekler hazırlama konusunda çok başarılı olan Hasan Biltekin’in yarışmada daha neler yapacağı ise merak konusu.
Sosyal medya hesabında kendisine dair pek çok güzel anı paylaşmayı seven Hasan Biltekin, gastronomi alanında ilerlemek isteyen herkese örnek olma yolunda.
Fotoğraf ve videolarla yaptığı yemeklerin, enfes tatlıların paylaşımını yaparak pek çok kişinin evde bu tarifleri denemesine yardım ediyor.
Mutfağında en iyisi olmayı dileyen Masterchef Hasan, yemek konusunda aldığı bilgilerin üzerine daha fazlasını eklemek için diyar diyar geziyor. Her mutfağı, her yemeği en ince detayına kadar öğrenmek bu yoldaki hedeflerinden biri.
İlgi alanı pastacılık ve tatlılar olan Masterchef Hasan, Türk mutfağını da çok seviyor.

Çikolata ve hamurla hazırladığı iştah açan, leziz tatlı türlerini sosyal medya hesabından paylaşarak birçok kişiye bu özel tatları tanıtıyor.
Yarışma boyunca sergilediği sevecen ve sempatik tavırlarıyla hem rakipleriyle iyi bir iletişim sağlayan hem de jürinin ilgisini çeken Hasan Biltekin son günlere kadar ilerlemeyi hatta bu yarışmayı 1. olarak bitirmeyi diliyor.
Şef gömleğinde aklı kalan Hasan’ın şu anki amacı yarışmanın kazananı olmak.

Editör: Wan Haber