ATV'nin yeni dizilerinden Maraşlı bu akşam 2. bölümüyle ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan dizi izleyicileri ekran karşısına kilitlerken yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz'in paylaştığı dizi ilk olarak 11 Ocak akşamı ekranlara geldi. Dizi ilk bölümüyle sosyal medya platformlarında en çok konuşulanlar arasına girerken seyirciler dizinin konusunu araştırmaya koyuldu. Peki ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinde Ozan karakterini canlandıran Cihan Yenici kim kimdir? İnstagram adresi ne kaç yaşında?

Maraşlı dizisinde Ozan karakteri, Türel Holding'in genel müdürüdür. İlhan'ın en yakın adamıdır. İlhan'la dostlukları çok eskiye dayanır. Aynı okulda okumuşlardır, o gençlik zamanlarında beraber takılmışlardır. Aralarında çok yaş farkı olmasa da Ozan'ın öz abisi gibidir İlhan. Ona hep destek olmuştur. Ozan da onu sever sayar.

CİHAN YENİCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Maraşlı dizisinin Ozan'ı Cihan Yenici kendisini şöyle tanımlıyor:

"1983 İstanbul doğumluyum. Aynı şekilde İstanbul'da büyüdüm. Karadenizli bir aileden geliyorum, o yüzden kalabalık bir kuzen topluluğuyla beraber neşeli bir çocukluk geçirdim.

Üsküdar Anadolu Lisesi öğrenim hayatım boyunca bir yandan profesyonel olarak basketbolla ilgilendim. Fenerbahçe Spor Kulübü altyapısında 8 sene basketbol oynadım. Lise son sınıfta hediye edilen bir gitar sayesinde müzikle tanıştım.

İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümünde okurken "Hijack" isimli grubumla aktif olarak müzik yapmaya, barlarda sahne almaya başladım. Bir yandan da oyunculuk serüvenim reklamlarda oynamamla iyice ciddileșmeye başladı. Kanal D'nin Kavak Yelleri dizisinde rol almaya başlamamla aktif müzik hayatına ara verdim. Bir süre sonra REC Müzik Prodüksiyon şirketinde 2 yıl boyunca jingle ve dizi jenerik müzikleri üzerine çalıştım.

Söz ve müziği bana ait birçok şarkım bulunmaktadır. Bazılarını sayfamda sizlerin beğenisine sundum. Umarım hoşunuza gider"

Cihan Yenici'nin İnstagram'da cihanyenici ismiyle hesabı bulunuyor. 

Editör: Wan Haber