Maraşlı Ecem Karakteri Kimdir?

Başrol oyuncusu Mahur'a yakın bir arkadaşıdır. 20’li yaşlarında genç güzel ve oldukça Bakımlı ve alımlı biri olan Ecem, Mahur ile beraber onun fotoğraf stüdyosunda çalışmalarını sürdürüyor. Ecem, Ayrıca çok başarılı bir stil danışmanı olarak da görev yapıyor.

Kısa süre içerisinde büyük bir ilgi gören dizide Ecem karakterine can veren oyuncumuz Gizem kala Hayat veriyor. İzleyiciler tarafından Ecem karakteri kadar bu karaktere can veren oyuncumuz oldukça merak edilmiştir. Bizler de bu makalede sizler için merak konusu olan Ecem yani Gizem kalanım kim olduğu ile ilgili bazı bilgiler vereceğiz.

Gizem Kala Kimdir?

26 Mayıs 1993 senesinde İstanbul’da doğmuştur. 27 yaşındaki genç oyuncumuz Kadir Has Üniversitesi oyunculuk bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra EKIA, Vakıfbank, Panda, Vodafone gibi çeşitli markaların reklam filmlerinde de bulunmuştur. Böylelikle oyunculukla ilgili ilk yeni geliştirilen Gizem kala’nın ilk profesyonel projesi ise 2016 senesinde kadrosuna dahil olduğu Eroinle Dans ve görümce isimli bir sinema filmidir. Bu filmler ile profesyonel oyunculuğa adım atan Gizem Kala sergilemiş olduğu performans da büyük bir beğeni toplamıştı.

Editör: Wan Haber