İstanbul seçimleri öncesi gündeme gelen Mahruze Keleş, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile semt pazarında karşılaşmıştı. Keleş'ten oy isteyen Ekrem İmamoğlu, sana "kete ve börek yaparım ama oy vermem" cümleleriyle karşılaşmıştı. 

Mahruze Keleş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Neden gündem oldu?

Seçimin ardından Ekrem İmamoğlu Mahruze Keleş isimli vatandaşı 3 kez ziyaret etmişti. Son ziyarette ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yer almıştı. 

Önceki gün Keleş'i arayıp halini hatrını soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu an Ankara'dayım. İstanbul'a geldiğimde ziyaretinize geleceğim" dedi. Mahruze Keleş ise Erdoğan'a "Buyurun gelin sabırsızlıkla bekliyoruz. Size kapımız sonuna kadar açık Başkanım" diye karşılık verdi.

Konuşmanın devamında Erdoğan'ın "Ziyaretinize geldiğimde bana neler yapacaksınız?" sorusu üzerine ise Keleş, "Siz gelin, ben size neler neler hazırlarım. Çok seviyoruz sizi, bekliyoruz. Çok teşekkür ederim aradığınız için. Allah razı olsun. İşlerinizde daima başarı versin" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'da işçilerle yaptığı iftardan sonra Sultanbeyli'de ikamet eden Mahruze Keleş'in evine geldi.

Burada vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Erdoğan'ın ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü.

Ziyaret sonrası bir süre sokakta yürüyen Erdoğan, vatandaşları selamlayarak ramazanlarını tebrik etti.

Editör: Wan Haber