Show tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı ilk Aşk dizisi her hafta olduğu gibi bu akşam da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatacak. Kuzey ile Yıldız'ın aşk hikayesinin konu alındığı dizi izleyici tarafından büyük beğeni topluyor. Özellikle Kuzey'in kızlarını canlandıran karakterler seyirciden tam not alıyor.

Peki Kuzey Yıldızı dizisinde Mine kimdir? Mine Mollaoğlu kaç yaşında ve nereli? Aslıhan Kapanşahin sevgilisi var mı? İnstagram adresi ne?

KUZEY YILDIZI MİNE KİMDİR?

Mine Mollaoğlu evin en küçük kızıdır. Ablalarına dünyayı dar eden Mine babasının nazlısı 16 yaşında lise öğrencisidir. Ailesi ona emin ederken arkadaşları Mine der. Tabii kızımız Mine ismini daha çok tercih eder. Mine magazin dünyasına çok meraklıdır. Moda dergilerini karıştırıp ünlüleri stalklamayı kendisine eğlence olarak seçmiştir. Kim nerede ne yemiş, ne giymiş, hangi after partide boy göstermiş… Hepsi ve dahası Mine’den sorulmaktadır.

ASLIHAN KAPANŞAHİN KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Mine Mollaoğlu karakterini canlandıran oyuncu Aslıhan Kapanşahin’dir. Aslıhan Kapanşahin Pera Güzel Sanatlar lisesi tiyatro bölümü mezunudur. İlk dizi performansına 2014 te not defteri isimli dizi ile yapmıştır. ancak ilk oyunculuk deneyimini ise 2013 yılında oynadığı Aşk ağlatır isimli sinema filminde yaşamıştır. Daha sonra 2014 yılında karışık kaset isimli sinema filminde rol almıştır.

Aslı Kapanşahin’in rol aldığı diziler kısaca şunlardır; Not Defteri 2014, 2015 Paramparça, 2018 Ufak Tefek Cinayetler, 2016 Yeter isimli dizilerdir. 2000 yılında İstanbul’da doğan oyuncu şu anda 19 yaşındadır. 163 santimetre boyunda olan Aslıhan 49 kilogram ağırlığındadır. Akrep burcunda, gözleri kahverengi saçları ise siyahtır.

KUZEY YILDIZI MİNE SEVGİLİSİ VAR MI?
Aslıhan Kapanşahin bize gelen bilgilere göre şu an için herhangi bir sevgilisi yoktur. Genç ve güzel oyuncuları Instagram hesabı @aslihankapansahinn dir. Kendisi unittalent ajansına bağlı olarak kariyerine devam etmektedir.

Editör: Wan Haber