Funda Güray Kimdir?

 Bir zamanlar Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay'ın başrollerinde oynadığı Paramparça adlı diziden tanıdığımız Funda Güray 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir.

 Haliç Üniversitesi mezunu olan Funda Güray, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini almıştır. Çok ünlü reklam filmlerinde rol almıştır. 2018 yılında İstanbul muhafızları, 2016 senesinde Bünyamin gibi çeşitli filmlerde rol alan Funda Güray en son olarak 2017 senesinde Seni Kimler Aldı adlı dizide Gözde karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Kuruluş Osman dizisine Malhun Hatun karakteri ile girmesine artık sayılı günler kala herkes Kuruluş Osman Malhun Hatun Kimdir sorusunun cevabını araştırmaya koyuldu.

 Funda Güray Instagram Adresi

 87.6k follovers, 528 Following, 658 post Funda Güray  (@fundaguray1)

 Malhun Hatun Kimdir?

 Osman Bey'in devlet kurma uğrunda babası Ertuğrul Gazi'nin kendisinden talep ettiği biriyle hayatını kurup çocuk yapma sözleri neticesinde birkaç bölüm içerisinde Bala Hatun ile anlaşarak Osman Bey Malhun hatun adındaki bir bayan ile evlenecek ve ondan çocuk sahibi de olacaktır. Kuruluş Osman Malhun Hatun karakteri henüz net olarak belirlenmemiş, fakat herkes kuruluş Osman Malhun Hatun karakterinin kim tarafından oynanacağını şimdiden merak etmeye başladı.

Editör: Wan Haber