Sosyal medyada Kürşat Ayvatoğlu ismi gündem oldu. AK Parti Milletvekili Hamza Dağ'ın özel kalemi olduğu iddiasıyla Twitter'a düşen görüntülerde bir şahsın uyuşturucu kullandığı göze çarpıyor.

Peki Kürşat Ayvatoğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Kürşat Ayvatoğlu olayı nedir? Hamza Dağ ne dedi? Tutuklandı mı?

KÜRŞAT AYVATOĞLU OLAYI NEDİR?

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'a düşen görüntülerde Kürşat Ayvatoğlu isimli kişinin uyuşturucu maddesi olan kokain kullandığı göze çarptı. Özellikle hükümete muhalif kişilerin Kürşat Ayvazoğlu ile ilgili ardı sıra paylaşımları şahsı Türkiye'nin gündemi haline getirdi. Sosyal medyada en çok konuşulan Kürşat Ayvatoğlu için emniyet ekipleri harekete geçti. 

KÜRŞAT AYVATOĞLU KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

1983 yılında Kastamonu doğumlu olan Kürşat Ayvatoğlu, ilk ve ortaokulu ailesinin bulunduğu mahallede okudu. Ayvatoğlku'nun liseyi Kastamonu'da üniversiteyi ise İzmir'de okuduğu öğrenildi. Kastamonu Kültür ve Sosyal işler müdüru olarak da çalışan Kürşat Ayvatoğlu'nun babasının Köy Hizmetlerinden emekli olduğu ifade edildi.

Ayvatoğlu'nun 1 yıla yakın süredir AK Parti'de büro çalışanı olarak görev aldığı ve dün gece itibariyle işten çıkarıldığı duyuruldu. 

HAMZA DAĞ NE DEDİ?

Hamza Dağ Kürşat Ayvatoğlu ismi ile ilgili açıklama yaptı. Kendisinin danışmanı veya özel kalemi olmadığını belirten Hamza Dağ, şahsın AK Parti Genel Merkezi'nde büro personeli olarak çalıştığını açıkladı. Dağ, Kürşat Ayvatoğlu'nun dün gece itibariyle işine son verildiğini de sözlerine ekledi. 

KÜRŞAT AYVATOĞLU TUTUKLANDI MI?

Kürşat Ayvatoğlu'nun sosyal medyadaki görüntülerin ardından gözaltına alındığı açıklandı. Yine konuyla ilgili Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nıun konuya dahil olduğu bildirildi. 

KÜRŞAT AYVATOĞLU İNSTAGRAM ADI

Kürşat Ayvatoğlu'nun görüntüler sonrası sosyal medya hesabı olan instagram hesabını askıya aldığı öğrenildi. 

Editör: Wan Haber