Başarılı ve yakışıklı oyuncu olan Kerem Bürsin, birçok proje ile kendini göstermeye ve ekranlarda olmaya devam etmiştir. Kerem Bürsin’in adı şimdilerde kendisi gibi oyuncu olan Hande Erçel ile anılmaktadır. Kerem Bürsin, son olarak Sen Çal Kapımı adlı dizide rol almıştır ve kendini göstermiştir. Kerem Bürsin bu dizide rol alan Hande Erçel ile tanışmış ve kısa süre içinde aşk yaşamaya başlamıştır. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in aşkı kısa süre içinde gündem olmuştu ve herkesin konuştuğu bir aşk olmuştu. Kerem Bürsin yer aldığı her projede büyük bir başarı göstererek herkesten tam not almıştır. Yakışıklılığı ve başarılarıyla ünlenen Bürsin, son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol almaya devam etmiştir. 
Kerem Bürsin kimdir?
Ünlü oyuncu Kerem Bürsin 1987 yılında dünya evine girmiştir. İstanbul’da doğan ve yaşamına devam eden başarılı oyuncu eğitimlerini de burada almıştır. İlk olarak mankenlik konusunda kariyer yapmayı hedefleyen Bürsin, dizi dünyasına adım atmıştır. 2006 yılından bu yana etkin bir şekilde televizyon dünyasına giriş yapmıştır. Oyunculuk dünyasının sevilen yüzü olan Kerem Bürsin birçok dizide kendini göstermiştir. Uzun yıllar boyunca kendini göstermiştir. Kerem Bürsin, Çiğdem Bürsin ve Pamir Bürsin’in oğullarıdır. Ayrıca Melis Bürsin isimli bir kardeşi vardır. 34 yaşında olan ünlü oyuncu televizyon dünyasına girdikten sonra genç kızların sevgilisi olmuştur ve dizilerde büyük ilgi görmüştür. 
Kerem Bürsin hangi burçtur?
Kerem Bürsin 4 Haziran tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Kerem Bürsin İkizler burcudur. 
Kerem Bürsin hangi dizilerde yer almıştır?
Ünlü oyuncu Kerem Bürsin Yaşamayanlar, Sen Çal Kapımı, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Güneşi Beklerken, Şeref Meselesi, Aynen Aynen ve Muhteşem İkili dizilerinde rol almıştır. Birbirinden başarılı projeler ile gündem olmaya devam etmektedir. 

Editör: Wan Haber