Star tv ekranlarında yayınlanacak olan ve heyecanla beklenen Kazara Aşk dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor! Önümüzdeki haftalarda ilk bölümü ile ekranlarda yer alacak olan dizinin başrol oyuncuları çok konuşulacak!

Birçok popüler ismin yer aldığı dizi oyuncuları arasında oldukça genç isimler de yer alıyor! Dizide Şimal karakterini canlandıracak olan Sude Zülal Güler güzelliği ile adından çok bahsettirecek. Ekranın yeni yüzleri arasında yer alan Sude Güler dizide Ümit Kantarcılar'ın partneri oldu!

Sude Güler kimdir?
Güzelliği ile baş döndüren genç oyuncu Sude Güler, 25 Ağustos 2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Henüz 19 yaşında olan genç yıldız yer aldığı projeler ile şimdiden ekranda kalıcı olacağının sinyalini veriyor! Asıl kökeni Makedonya olan Sude Güler hem oyunculuğu hem de büyüleyici görünümüyle yeni sezonun en çok konuşulan oyuncuları arasında olacak! Kariyerine henüz 12 yaşındayken Çınar isimli bir projeyle başlayan Sude Güler daha sonra Mayıs Kraliçesi isimli dizide Pınar karakteri ile karşımıza çıktı. Aynı zamanda Muhteşem Yüzyıl dizisinde de yer alan Sude Güler, 2017 senesinde İsimsizler dizisinde Biruske karakterini canlandırdı. 2020 senesinde ise Şeref Sözü dizisinde İsra Adabeyli karakterini canlandırmış ve seyirciye kendisini sevdirmeyi başarmıştır. Şu an ise Star tv ekranlarında yayınlanan başrolünü Ümit Kantarcılar ile paylaştığı Kazara Aşk dizisinde Şimal karakteri ile ekranlarda yer alıyor. Sude Güler aynı zamanda Öğrenci Evi isimli dijital dizi yapımında da karşımıza çıkmıştır.

 

Editör: Wan Haber