Star tv ekranlarında yayınlanacak olan Kazara Aşk dizisi kadrosu ile gümbür gümbür geliyor! Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile şimdiden çok konuşulan Kazara Aşk dizisi sosyal medya platformlarında da büyük bir ilgi görüyor!


Koliba Film tarafından yapımcılığı yapılan Kazara Aşk dizisinde yer alacak olan oyunculardan birisi de Selin Işık oldu. Dizide Nazlı isimli karakteri canlandıracak olan Selin Işık hem güzelliği hem de oyunculuğu ile son dönemlerin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıyor.


Dizide başarılı bir reklamcı karakterine hayat verecek olan Selin Işık iş yaşantısıyla ön plana çıkan karakterlerden birisi olacak.


Selin Işık kimdir?
26 Kasım 1987 senesinde İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Radyo ve Televizyon bölümünü kazanmış ve eğitimini tamamlamıştır. Ardından oyunculukla ilgilenmeye başlamıştır. Selin Işık ilk kez Çılgın Dershane: Üniversitede isimli sinema filmi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ardından ise Siyah İnci dizisinde Irmak karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır. Daha sonra Tam Kafadan isimli mini bir dizide yer alan güzel oyuncu sonrasında ATV kanalında yayınlanan Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Özlem rolüyle büyük bir beğeni toplamıştır. Oyunculuğu kadar güzelliği ile de ön planda olan Selin Işık şu an ise Star tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kazara Aşk dizisinde Nazlı karakteri ile televizyon ekranlarında yer almaktadır. Güzel oyuncunun boyu 1.69 cm'dir.

 

Editör: Wan Haber