Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, bu sezon oldukça bomba bir projeyle ekranlara dönüyor! Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Ümit Kantarcılar'dan hayranlarına büyük müjdeyi verdi! Ünlü oyuncu Star tv ekranlarında yayınlanması beklenen Kazara Aşk dizisinde karşımıza çıkacak!

Sadullah Celal tarafından yönetilecek olan dizinin senaryosunu Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alacak. Yaz aylarında Star tv ekranlarında karşımıza çıkacak olan Ümit Kantarcılar romantik komedi bir yapımla herkesin içini ısıtacak! 

Ümit Kantarcılar kimdir?
10 Ekim 1987 senesine Antalya şehrinde dünyaya gelmiştir. Çocukluk dönemlerinden beri oyunculukla ilgilenmiştir ve okulundaki tiyatrolarda yer almıştır. Daha sonra belediye tiyatrolarında da yer alan Ümit Kantarcılar, 2005 senesinde İstanbul'da bulunan Müjdat Gezen konservatuarına girmiş ve burada eğitim almıştır. Bir dönem Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda oyunculuk yapmıştır. Ardından ise ekranlarda yer almaya başlamıştır. İlk olarak İki Aile dizisinde yer alan Ümit Kantarcılar daha sonra Çakıl Taşları dizisi ile karşımıza çıkmıştır. Pis Yedili, Şehrin Melekleri, Rengarenk ve Kanatsız Kuşlar gibi yapımlarda da yer almıştır. En son ise TRT1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinde 'Kerem Saltuk' karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Oyunculuk dışında sunuculuk da yapan Ümit Kantarcılar, 'Kızlar ve Anneleri' ve 'Apartmanlar Yarışıyor' isimli yarışmaların sunuculuklarını yapmıştır. Şu an ise Star tv ekranlarında yayınlanan Kazara Aşk dizisinde Civan karakteri ile karşımıza çıkıyor. Ümit Kantarcılar, 2014 senesinde meslektaşı Gamze Topuz ile evlilik yapmış ancak çift 2016 senesinde boşanma kararı almıştır. Çiftin evliliklerinden Elis Naz isminde bir kızları bulunuyor.

 

Editör: Wan Haber