Sevilen dizi oyuncuları merak ediliyor. Peki Zülal Güler kimdir? Kaç Yaşındadır? Kimdir? Evli mi? Hangi dizilerde oynamıştır?

Kazara Aşk Dizisi Şimal Kimdir? Sude Zülal Güler Aslında Kimdir, Nasıl Ünlü Olmuştur?

Star TV ekranlarına veda etmeye hazırlanan Kazara Aşk dizisi, ardında pek çok başarılı genç oyuncu bırakmayı başardı. O isimlerden biri olan ve Kazara Aşk dizisinin Şimal karakterine hayat veren Sude Zülal Güler, şimdilerde ekranların en çok beğenilen kadın oyuncuları arasında yer almaya başladı. Kazara Aşk dizisinin güzel ve genç oyuncusu Sude Zülal Güler, ekranlara veda etmeye bir kala, seyircisinin dikkatini yeniden üzerine çekmeyi de başardı. Peki, Kazara Aşk dizisi Şimal kimdir? Sude Zülal Güler aslında kimdir, nasıl ünlü olmuştur? İşte, detaylar…

Ekranların yaz boyunca en çok güldüğü dizi olan Kazara Aşk dizisi, eğlenceli hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile unutulmazlar arasına girmeyi başardı. Bu akşam final bölümü ile ekranlara gelecek olan Kazara Aşk dizisinin başrollerini Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar paylaşırken, dizinin oyuncu kadrosunda; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Deniz Altan, Burak Tamdoğan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt, Billur Pınar Yılmaz, Hakan Meriçliler gibi pek çok ünlü ismi buluşturdu. Sude Zülal Güler’in canlandırdığı Şimal karakterinin ailesine yalan söylemesi ile kendisini ve Civan’ı eğlenceli bir maceraya sokan Kazara Aşk dizisi, ardında ekranların en güzel isimlerinden birinin eşsiz bir performansını bıraktı!

Sadece 20 yaşında olan Sude Zülal Güler, seyircisinin yakın markajına Kazara Aşk dizisi ile birlikte yeniden girdi. Oyunculuk macerasına 2015 yılında Mayıs Kraliçesi isimli dizisinin Pınar’ı olarak çıkmaya başlayan Sude Zülal Güler, devam eden yıllarda Muhteşem Yüzyıl: Kösem isimli dizinin Ayşe Sultan karakterine hayat verdi. Kariyer basamaklarını hızlıca yükselen Sude Zülal Güler, 2017 yılında İsimler dizisinin Biruske karaketeri, 2018 yılında ise, Keşif dizisinin Esma karakteri olarak seyircisinin karşısına çıktı. Ardından ünlü yapımlar ile ekranlara gelen Sude Zülal Güler, rol aldığı o yapımlar ile herkesi şaşırttı!

Sude Zülal Güler (1)

25 Ağustos 2001 yılında dünyaya gelen Sude Zülal Güler, oyunculuk basamaklarını hızla tırmanan başarılı isimler arasında yer aldı. 2020 yılında Keşif dizisinin ardından Şeref Sözü dizisinin İsra Adabeyli   karakteri ile seyircisinin karşısına çıkan Sude Zülal Güler, 2021 yılının yaz aylarında Kazara Aşk dizisinin Şimal’ine hayat vermeye başladı. Bu sezon dijitale de iş yapmaya başlayan genç oyuncu Sude Zülal Güler, Öğrenci Evi isimli dizide Esra karakterine de hayat verdi.

kaynak:alfa haber ajansı

Editör: Wan Haber