ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi ile ekranlarda yer alan Yiğit Koçak hem oyunculuk performansı hem de yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son dönemin yıldızları arasında yer alan Yiğit Koçak kısa bir süre içinde büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başardı!

Dizide Ömer karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Yiğit Koçak sosyal medya platformlarında da adından sıkça söz ettiriyor. Oyunculuk performansı ile herkesten tam not alan Yiğit Koçak'ı yakından tanımaya ne dersiniz?

Yiğit Koçak kimdir?
12 Ekim 1995 senesinde Samsun şehrinde dünyaya gelmiştir. Tam ismi Bilal Yiğit Koçak'tır ve bir zamanlar en popüler uygulamalardan birisi olan Vine ile popülerlik kazanmıştır. Ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümünü kazanmış ve buradaki eğitimine hala devam etmektedir. Bir yandan da oyunculukla ilgilenmeye başlamıştır. Akademi 35 buçuk'ta eğitim alan Yiğit Koçak daha sonra ekranlarda yer almaya başlayarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk olarak 2017 senesinde yayınlanan Seni Kimler Aldı isimli ile televizyonlarda yer almaya başlayan Yiğit Koçak seyirciye kendisini sevdirmeyi başardı. Ardından Atv kanalında yayınlanan Gel Dese Aşk isimli dizide Onur karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Şu an ise yine ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Ömer rolü ile izleyici karşısına çıkmaktadır. Yiğit Koçak 1.88 cm'dir ve 76 kilogramdır.
Yiğit Koçak’ın yer aldığı dizi/filmler:
2020 – Gel Dese Aşk (Onur)
2019 – Kimse Bilmez (Sinan)
2017 – Seni Kimler Aldı (Mehmet)

 

Editör: Wan Haber