ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi ile ekranlarda yer alan Halit Özgür Sarı  hem oyunculuk performansı hem de yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son dönemin yıldızları arasında yer alan Halit Özgür Sarı kısa bir süre içinde büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başardı!

Dizide Kadir karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Halit Özgür Sarı sosyal medya platformlarında da adından sıkça söz ettiriyor. Oyunculuk performansı ile herkesten tam not alan Halit Özgür Sarı'yı yakından tanımaya ne dersiniz?


Halit Özgür Sarı kimdir?

1993 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümüne girmiştir. Oyunculuğa hep ilgisi olmuş olan Halit Özgür Sarı daha sonra oyunculuk eğitimi almak için Craft Atölyesine girmiş ve burada eğitim almıştır. Aynı atölyede Esra Kızıldoğan İle Temel ve İleri Oyunculuk Craft Atölyesinde eğitim alan Halit Özgür Sarı daha sonra ekranlarda yer almaya başlamıştır. İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan başrolünü Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş: Ertuğrul dizisinde Gündoğdu ve Selcan'ın oğlu Süleyman ile ekran karşısına çıktı. İzleyiciye kendisini sevdirmeyi başaran Halit Özgür daha sonra ise Şampiyon isimli dizide yer alarak televizyonlarda yer aldı. Star tv ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde de ufak bir rolle karşımıza çıkan Halit Özgür Sarı şu an ise ATV kanalında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Kadir karakteri ile izleyiciye kendisini sevdirdi.


Halit Özgür Sarı’nın yer aldığı projeler:
Kardeşlerim (2021)
Kırmızı Oda (2020)
Hakan: Muhafız (2020)
Yaz 96 (2020)
Şampiyon  2019)
Diriliş: Ertuğrul (2019)

 

Editör: Wan Haber