Atv'nin en popüler dizileri arasında yer alan Kardeşim dizisinde karşımıza çıkan Gözde Türker hem güzelliği hem de oyunculuğu ile son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alıyor. 
Her Cumartesi akşamı ATV ekranlarında seyircisi ile buluşan Kardeşlerim dizisindeki Harika karakteri ile gözleri kamaştıran Gözde Türker daha önce de birçok önemli proje ile izleyici karşısına çıkmıştır. Gözde Türker'i yakından tanımaya ne dersiniz?


Gözde Türker kimdir?
17 Eylül 1995 senesinde Bursa şehrinde dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda oyunculuk ile ilgilenmeye başladı ve daha 9 yaşındayken tiyatro eğitimi alıp birçok farklı tiyatro projesinde yer almıştır. 'Hastalık Hastası', 'Antigone' 'Cesaret Ana ve Çocukları', 'Bizden Değilsin' gibi önemli tiyatro oyunlarında yer alan Gözde Türker böylelikle oyunculuk dalında oldukça çeşitli rollerde yer almıştır. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü kazanmış ve eğitimini burada tamamlamıştır. Ardından ekranlarda yer almaya başlayan Gözde Türker, ilk olarak 2014 senesinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Safiye Sultan karakteri ile ekranlarda yer aldı. Daha sonra Poyraz Karayel dizisinde Melis Sayguner karakteri ile karşımıza çıkan Gözde Türker, 2018 senesinde yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Ülfet karakterinde yer almıştır. Gözde Türker şu an ise ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Harika karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Oyunculuğu kadar güzelliği ile de ön planda olan Gözde Türker'in sosyal medya platformlarında birçok hayranı bulunmaktadır. Gözde Türker'in burcu Başak'tır. Boyu 1.74 cm olan ünlü oyuncu 55 kilogramdır.

 

Editör: Wan Haber