ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisi genç oyuncu kadrosu ile bu sezon en çok dikkat çeken yapımlar arasında yerini alıyor. ATV ekranlarında yayınlanan dizi hem konusu hem de oyuncuları ile ön planda olurken aynı zamanda reytinglerdeki başarısı ile de dikkat çekiyor!

Kardeşlerim dizisinde yer alan ve Emel karakterine hayat veren çocuk oyuncu Aylin Akpınar da dizideki oyunculuk performansı ile herkes tarafından takdir ediliyor! Dizideki performansı ile geleceğin yıldızları arasında yer alacağının sinyalini veren Aylin Akpınar daha önce de birçok başarılı yapımda karşımıza çıktı! Aylin Akpınar'ı daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Aylin Akpınar kimdir?
11 Mayıs 2012 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya geldi. Daha çok küçük bir yaşta olmasına rağmen birkaç yapımda rol alarak oyunculuk alanındaki başarısını gözler önüne seren Aylin Akpınar ekranların en sevilen yüzlerinden birisi oldu. İlk olarak 2019 yılında yayınlanan Keşke Hiç Büyümeseydim isimli bir dizi ile ekranlarda yer almaya başladı. Daha sonra ise başrolünü Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinde yer alan Aylin Akpınar yeni projeleriyle ekranlarda olmaya devam etti. 2019 senesinde başrolünü Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın paylaştığı Aşk Ağlatır dizisinde Ada karakteri ile izleyiciye kendisini sevdirmeyi başarmıştır. Aylin Akpınar daha sonra ise ATV ekranlarında yayınlanmakta olan birçok genç oyuncunun da yer aldığı Kardeşlerim dizisinde Emel karakterini canlandırmaktadır. Bir yandan okuldaki eğitimine devam eden Aylin Akpınar diğer bir yandan da oyunculukla ilgilenmeye devam etmektedir.

 

Editör: Wan Haber