Önümüzdeki aylarda ekranlarda yer almaya başlayacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosu yavaş yavaş tamamlanmaya başlıyor! Başrlünü Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in paylaştığı dizinin kadrosuna en son Çukur dizisi ile karşımıza çıkan Necip Memilli dahil olmuştu. İddialı başrol kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin ekibine yeni bir oyuncu daha katıldı!


Daha önce Kırgın Çiçekler dizisinde Cemre karakteri ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Hazar Motan uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor! Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç oyuncu, Kanunsuz Topraklar dizisinde yer alarak kariyerinde emin adımlar atıyor! Kadrosuyla büyük bir ses getiren Kanunsuz Topraklar dizisinin henüz ne zaman yayınlanacağı ise kesin olarak bilinmiyor.


Rolü belli oldu!
Dizideki rolü de belli olan güzel oyuncu 'Fındık Hatçe' karakterine hayat verecek. Gold Film tarafından yapımcılıpı yapılacak olan ve FOX tv ekranlarında yayınlanması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisinin senaryosunu ise Zülküf Yücel üstleniyor. 


Hazar Motan kimdir?
13 Aralık 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümünde tamamlamıştır. Çocukluk yıllarından beri oyunculukla ilgilenen Hazar Motan, Yanlış Saksının Çiçeği isimli sinema filminde çocuk oyuncu olarak yer almıştır. Daha sonra Damatlık Şapka isimli kısa filmde de yer almış ve 2014 senesinde ise Diğer Yarım dizisinde rol almıştır. Ardından ATV kanalında ekranlara gelen ve bir döneme damga vuran Kırgın Çiçekler dizisinde Cemre karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Editör: Wan Haber