Kalp Yarası Dizisi Mirza Karakteri Kimdir?

Kalp Yarası Dizisi Mirza kim (Bora Cengiz)Tomris Giritlioğlu’nun hikayelerinden uyarlanan Kalp Yarası dizisi pazartesi gününün en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başarmıştır. Geniş izleyici kitlesine olan Kalp Yarası dizisine yeni katılan Mirza karakteri de merak edilmiştir. Ancak Mirza karakteri hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Bizler Kalp Yarası dizisine yeni katılan Mirza karakteri hakkında herhangi bir bilgiye ulaştığımız zaman bunu sizlerle paylaşacağız.

Kalp Yarası Dizisi Mirza Kimdir?

Kalp Yarası dizisine yeni katılan Mirza karakterine başarılı oyuncumuz Bora Cengiz hayat verecektir. Kalp Yarası dizisinin sevenleri tarafından Mirza karakteri ile birlikte bu karakteri canlandıran oyuncu da araştırılmıştır. Bizde sizler için Kalp Yarası dizisinde Mirza karakterine hayat veren oyuncumuz Bora Cengiz’i yakından tanıtacağız ve Bora Cengiz kimdir? Kaç yaşındadır? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır? Resmi instagram hesabı nedir? Evli mi, sevgilisi var mı? Gibi soruları en iyi şekilde cevaplamaya çalışacağız.

Bora Cengiz Kimdir?

30 yaşındaki oyuncumuz Bora Cengiz, 9 Aralık 1990 yılında Istanbul’da dünyaya gelmiştir. Kamera karşısına ilk defa 2008 yılında yayınlanan, Peri Masalı isimli diziyle geçen oyuncumuz Bora Cengiz aynı zamanda müzisyendir.  2014 yılında Gidene isimli albümünü dinleyicilerle buluşturan Bora Cengiz yönetmelikte yapmaktadır. Daha önce Kavak Yelleri, Türkan, Bizim Okul, Sana Bir Sır Vereceğim, Çilek Kokusu, Bodrum Masalı, Yedi Güzel Adam, Servet, Çıplak, Tutunamayanlar, Ramo gibi başarılı projelerde de yer alan oyuncumuz Bora Cengiz kamera karşısına en son 2021 yılında Alev Alev dizisiyle geçmiştir.

Bora Cengiz Yer Aldığı Diziler

Peri Masalı – Tolga (2008)
Maskeli Balo (2010)
Kavak Yelleri – Cihan (2010)
Türkan – Tuğrul Saylan (2010-2011)
Bizim Okul – Kağan (2013)
Sana Bir Sır Vereceğim – Levent (2013-2014)
Yedi Güzel Adam- Cevat (2014)
Çilek Kokusu – Gani (2015)
Bodrum Masalı – Cenk (2016)
Yüzyıllık Mühür – Kemal (2016)
Servet – Başar Fettah (2018)
Tutunamayanlar – Tunç (2020)
Çıplak – Yiğit (2020)
Ramo – Taner Hanlı (2020)
Alev Alev – Serkan (2021)
Kalp Yarası – Mirza (2021)

Bora Cengiz Evli Mi, Sevgilisi Var Mı?

Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosuna yeni katılan oyuncumuz Bora Cengiz’in hayatında birinin olup olmadığı da merak edilmiştir. Yakışıklı oyuncumuz Bora Cengiz henüz evli değildir. Özel hayatıyla gündeme gelmekten hoşlanmayan oyuncumuz Bora Cengiz’in hayatında bilinen biri yoktur.

kaynak:dizioyuncu.com

Editör: Wan Haber