Temizlik Benim İşim adlı program büyük bir ilgi ile izlenen ve çok sevilen bir temizlik programıdır. Programda birçok yarışmacı bir araya gelerek her gün temizlik hünerlerini gösteriyor. Kadir Ezildi’nin sunduğu programda her gün yeni bir yarışmacı evi dip köşe temizliyor ve gün sonunda puanları topluyor. En iyi temizlik yapan ve en titiz olan yarışmacı yarışmayı kazanıyor ve ödülü alan isim oluyor. FOX TV ekranlarının muhteşem yarışması hız kesmeden devam ederken bu kez setten kötü haber geldi. 
Kadir Ezildi camdan düştü!
Temizlik Benim İşim programının sunucusu, yarışan yarışmacılara temizlikte yardım ediyor. Kadir Ezildi titizliği ile gündem olmuş ve herkesin tanıdığı bir isim olmuştur. Kadir Ezildi yarışmada temizlik yapmaya devam ederken yarışmacıya camlar için yardım etmek istedi. Mutfağın camlarının çok pis olduğunu ve camları sileceğini söyleyen Ezildi, cama çıkarak silmeye başladı. Bir yandan yarışmacı ile konuşan bir yandan camları silen Kadir Ezildi, komikliği ve tarzı ile seyircilerini kendine hayran bırakmaya devam etti. Kadir Ezildi konuştuğu sırada ayağı kaydı ve camdan aşağı düştü. Tüm program seti ve ekran başındaki izleyiciler şok yaşadı. Beşinci katta olan set ekibi büyük bir şok içinde cama doğru yaklaştı ve Kadir Ezildi’nin durumuna bakmak için korkarak yaklaştılar. Beşinci kattan düştüğü görülen Kadir Ezildi herkesin yüreğini ağzına getirdi. 
Kadir Ezildi’nin durumu iyi!
Kameralar yaklaşırken ortaya çıkan Kadir Ezildi, herkesin içini rahatlattı. Balkonun altında çatı olduğunu ve düşmediğini söyleyen Ezildi, iyi olduğunu söyledi ve ekranları başındaki izleyicilere derin bir nefes aldırdı. Kadir Ezildi’nin düştüğünü sananlar ise büyük dehşet yaşadı. Camdan çıkan Ezildi, ‘düşenin dostu olmazmış doğru söylemişler kimse tutmadı.’ diyerek esprili tarzını konuşturdu. Diğer yandan temizliğe devam eden Kadir Ezildi, başına bir şey gelmediği için çok mutlu ve şanslı olduğunun da altını çizdi. 

Editör: Wan Haber