Televizyon dünyasının başarılı ve yakışıklı ismi Kadir Doğulu, her zaman en çok araştırılan ve takip edilen isimler arasında yer alıyor. Yakışıklı oyuncu yer aldığı her projede kendine hayran bırakıyor ve herkesten tam not almaya devam ediyor. Kadir Doğulu tüm projeleri, reklam çekimleri ve filmleri ile televizyon dünyasının vazgeçilmez isimleri arasında yerini almıştır. Özellikle Küçük Sırlar adlı dizide kötü karakteri canlandırması ile büyük beğeni almıştı. Birbirinden ünlü oyuncu isimler ile bir araya gelerek çalıştıkları dizi, hala izlenmeye devam ediyor. Diğer yandan Kadir Doğulu’nun sosyal medya hesapları ve sosyal medya paylaşımları büyük ilgi ile beğenilmeye ve takip edilmeye devam ediyor. 
Kadir Doğulu kimdir?
Abdulkadir Doğulu, 1982 yılında hayata gözlerini açmıştır. Mersinli olan ünlü isim Mersin’de doğmuştur ancak kısa süre sonra eğitimi için İstanbul’a taşınmıştır. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk konusunda kariyer yapmayı hedefleyen Doğulu, İstanbul Okan Üniversitesi mezunu olmuştur. Ünlü modacı olan Kemal Doğulu’nun kardeşidir. Başarılı ve yakışıklı oyuncu hız kesmeden ekranlarda yer almaya devam ediyor. Bir zamanlara damga vuran birçok dizide başarılı bir şekilde yer almıştır. Kadir Doğulu 2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine girmiştir.  İkilinin mutlu ve eğlenceli evlilik hayatı herkesi imrendirmeye devam ediyor.
Kadir Doğulu hangi burçtur?
Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu 19 Nisan tarihinde hayata gözlerini açmıştır. 39 yaşında olan başarılı oyuncu Koç burcudur.
Kadir Doğulu hangi dizilerde rol aldı?
Ünlü oyuncu Kadir Doğulu Fatih Harbiye, Vuslat, Bana Sevmeyi Anlat, Pis Yedili, Sevdam Alabora, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Küçük Sırlar, Babamın Günahları ve X Faktor adlı projelerde yer almıştır. Başarılı isim tüm projelerde kendini ispat etmiştir ve beğenileri kazanmıştır.

Editör: Wan Haber