Başarılı ve yakışıklı oyuncu İsmail Hacıoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?Hangi dizlerde rolalmıştır? Evli mi? İsmail Hacıoğlu nerelidir? Şimdi hangi dizlerde rol oynuyor? Başrol mü oynuyor?

İsmail Hacıoğlu Kimdir, nasıl Ünlü Oldu? İsmail Hacıoğlu kaç yaşında, aslen nerelidir? Ne kadar Kazanıyor?

İsmail Hacıoğlu Kimdir? 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İsmail Hacıoğlu, sinema ve dizi oyuncusudur. Kariyeri boyunca birçok başarılı sinema ve televizyon yapımında rol alan İsmail Hacıoğlu, rol adlığı her yapımda üstün performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

İlkokul 5’inci sınıftayken oyunculukla tanışan İsmail Hacıoğlu, daha ilkokuldayken okul piyeslerinde oynayarak erken yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. Takip eden yıllarda Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi alan İsmail Hacıoğlu, aynı dönemde yaklaşık 2 sezon boyunca tiyatro sahnelerinde rol almıştır.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazanan İsmail Hacıoğlu, henüz okulda birinci yılındayken eğitimini yarıda bırakmıştır. Aynı tarihlerde farklı tür yapımlarda rol almaya başlayan İsmail Hacıoğlu, 2010 yılında başarılı oyuncu Vildan Atasever ile dünya evine girmiş ancak 21 Ocak 2015 tarihinde ayrılma kararı almışlardır. 5 Şubat 2016 yılında Duygu Kaya ile evlenen İsmail Hacıoğlu, Türk sinema ve televizyon tarihine damgasını vuran çok sayıda işte rol almıştır.

İsmail Hacıoğlu Filmleri ve Diziler

2001 yılından itibaren sayısız projede rol alan İsmail Hacıoğlu, ilk defa 2001 yılında vizyona giren Bana Şans Dile adlı filmde izleyici karşısına çıkmıştır. İsmail Hacıoğlu filmleri ve dizileri arasında:

·       Koçum Benim

·       Bir İstanbul Masalı

·       Karşılaşma

·       Sınav

·       Anlat İstanbul

·       Vali

·       Kabadayı

·       Çakal

·       Meryem

·       Sinekli Bakkal

·       Firar

·       Osmanlı Tokadı

·       Kayıt Dışı

·       Beyaz Gelincik

·       Başka Semtin Çocukları

·       Ayla

·       Zeyrek İle Çeyrek

·       Kafes

·       Gökten 3 Elma Düştü

·       Sinyora Enrica İtalyan Olmak

·       Sonsuz Bir Aşk

·       Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

·       Çocuk

Yer almaktadır. Son olarak Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı Cep Herkülü filmde rol alan İsmail Hacıoğlu, aynı zamanda Star TV’de yayınlanan Çocuk dizisinde rol almaktadır.

Çocuk Dizisi Hasan Çetin (İsmail Hacıoğlu) Kimdir?

Star TV ekranlarında her Salı izleyiciyle buluşan Çocuk dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çeken senaryosu ile son dönemin en çok izlenen televizyon yapımlarından biri olmayı başarmıştır. Dizide hayat zorlukları ile mücadele eden bir annenin çocuğunu daha iyi büyümesi için varlıklı bir aileye verecek kadar büyük bir fedakârlık yapmasını anlatıyor. Sıra dışı senaryosu ile kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Çocuk dizisinin oyuncuları ise dikkat çekmektedir. Dizinin oyuncuları arasında; Nazan Kesel (Asiye Karasu), İsmail Hacıoğlu (Hasan Çetin), Serhat Teoman (Ali Kemal Karasu), Merve Çağıran (Akça Yılmaz), Ceyda Ateş Toplusoy (Şule Karasu), Okday Korunan (Osman Şahin), Salda Aktuna (Melek Şahin) vb. daha birçok başarılı isim yer almaktadır.

Star TV ekranlarında ilk bölümüyle büyük bir ilgi toplayan dizide Hasan Çetin rolünü ise başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu canlandırmaktadır. Dizde Karasu ailesinin baş düşmanı ve Akça’nın belalısı olarak rol alan Hacıoğlu, tüm hayatını çocuk esirgeme yurtlarında geçirmiş ve gerçek ailesini aramaya koyulmuş olarak yaşamaktadır.

Ismail Hacıoğlu En son olarak yakında vizyona girecek Mehmet Akif Ersoyun hayatını konu alacak "Akif" filminde rol almıştır.

kaynak:alfa haber ajansı

Editör: Wan Haber