Irmak Arıcı 1996 Çankırı doğumludur. Her ne kadar Çankırı doğumluolsada baba tarafının İzmirli olduğuve dolayısıyla İzmirli olduğu bilinmektedir. Çocukluğundan bugüne müzik konusunda harcadığı yoğun çaba ile birlikte asıl mesleği olan Veterinerlikten uzaklaşmış ve kendini müzik piyasasına vermiştir. Çocukluğunda müziğe olan ilgisi tamamen söz yazarlığı ve seslendirmecilik ile başlamıştır. Amatör olarak seslendirmeler yapan Arıcı, 2019 yılının ortalarında kendine bir Youtube kanalı açarak söylediği şarkıları oradan paylaşarak sevenlerine dinleme imkanı verdi. İlk olarak söz ve müziği tamamen kendine ait olan “Gece Gibi Gönlün” adlı parça dijital medyada paylaşılmasının hemen ardından yaklaşık 20 milyona yakın tıklanma almış ve sosyal medyada birçok kez gündem olmuştur.

Irmak Arıcı, son zamanlarda trend hale gelen düet modasına uyum sağlayarak yine söz ve müziği kendine ait olan “Mühür” adlı parçayı Mustafa Ceceli ile birlikte seslendirmiştir. Bu şarkıdinleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgi gördü ve son zamanlarda trend haline geldi. İnternette paylaşıldıktan sonra ise birçok insan tarafından dinlenerek 50 milyonu aşkın dinlenme sayısına ulaştı sitesi olan Mp3 Semti aracılığıyla şarkıcıya ait tüm şarkılara kolay bir şekilde ulaşabilir aynı zamanda android telefon ve tableterinizin yanı sıra bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz. İndirdiğiniz müziklerde herhangi bir şekilde reklam olmayıp bu şarkıları indirmek içinde ücret ödemiyorsunuz.

adlı parça ile gündeme gelerek 2019 yılının Kasım ayında dinleyici kitlesine önemli bir şarkı daha kazandırmıştır. Bu parçanın aranjesini Mustafa Ceceli yapmıştır. “Adını anarsam bi daha, Yüzüme çalınsın karalar, Mevzum derin beni yaralar ,Hoyrattır o yar beni oyalar.” olarak söylediği nakarat kısmı sayesinde sevenleri tarafından büyük ilgi görmüştür. Şarkı internette paylaşılmasının ardından listelerde birinci sıraya yükselmiş ve global listelerdede başarılı olmuştur. Şarkının klibi gösterişli bir şekilde değil bir ev havası verilen stüdyoda çekilmiştir. Bu da şarkıya bir o kadar samimi bir hava vermiştir. Bu şarkıya mp3 semti aracılığıyla ulaşabilir aynı zamanda buradan şarkının sözlerine ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://mp3semti.com/

Editör: Wan Haber