Ada Masalı, birbirinden ünlü isimleri bir araya getirecek. Başarılı, tecrübeli ve uzun yıllar ekranlarda olmuş birçok ismi tekrar ekranlarda görecekler. Star TV izleyenleri yeni yaz dizisi için gün saymaya başladı. Ada Masalı dizisinde İpek Tenolcay’ın da yer alması herkesin ilgisini çekti. Eski manken, sunucu, film oyuncusu ve dizi oyuncusu olan dev isim yeni projeye imzasını atmaya hazırlanıyor. 
İpek Tenolcay kimdir?
Ada Masalı adlı dizide ekranlarda olacak isim İpek Tenolcay, herkesin merak ettiği bir isim oldu. Dizinin oyuncu kadrosu açıklandıktan sonra büyük ilgi görmeye başladılar. Dizinin isimleri muhteşem oyunculukları ile herkesin dikkatini çekti. İpek Tenolcay 1970 yılında hayata gözlerini açtı. İstanbul’da doğan ve İstanbul’da yaşamına devam eden Tenolcay Türk manken, sinema ve dizi oyuncusudur. Televizyonların sevilen yüzü olmaya devam eden 50 yaşındaki Tenolcay, kısa bir süre sonra ekranlara geri dönüyor. Hayatının birçok döneminde televizyon dünyası ile iç içe olan Tenolcay, mankenlik ve sunuculuk konusunda kariyer de yapmıştır. 
İpek Tenolcay evli mi?
İpek Tenolcay, 1992 yılında Nurettin Ersoy ile dünya evine girmiştir. Nurettin Ersoy ile olan evliliği 4 yıl sürmüştür. Eşi ile anlaşamayan ünlü isim, 1996 yılında ayrılık kararı alarak boşandı. Boşandıktan sonra bir daha evlenmeyen Tenolcay, hayatını sadece kariyerine verdi. Kariyerinin en iyi noktalarını yaşayana kadar özel hayatını göz ardı etmeyi seçti. İpek Tenolcay ve Nurettin Ersoy evliliklerinden Yağmur Ersoy isimli bir çocuk sahibi oldular. 
İpek Tenolcay hangi dizilerde rol aldı?
Ünlü oyuncu İpek Tenolcay Sev Kardeşim, Esir Sultan, Kurtlar Vadisi, Cam Kırıkları, Yalan Dünya, Seviyor Sevmiyor, Erkenci Kuş, Yaban Gülü, Ayrılık, Mavi Kelebekler, Zeytin Tepesi, Yaşamayanlar ve Kurtlar Vadisi Pusu projelerine imza atmıştır. 

Editör: Wan Haber