Televizyon dünyasının başarılı ve güzel ismi 2019 yılından beri ekranlarda görülmüyor. Güzel oyuncunun son projesinden sonra ekranlarda görünmemesi herkesin dikkatini çekti. Ünlü oyuncunun neler yaptığı ve şimdi hangi projelerde yer alacağı ise merak konusu oldu. Daha önce başarılı rollerde yer alan Karapınar, ekranların en güzel ve başarılı ismi olmaya devam ediyor. Bir döneme damga vuran projelerde yer alan İpek Karapınar şimdilerde yeni bir proje ile ekranlarda değil. Güzel oyuncu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile gündeme geliyor. Hayranları ünlü oyuncunun fotoğraflarına adeta beğeni yağmurları yağdırıyor. Güzel oyuncunun aslında kim olduğu, boyu, kilosu, hangi dizilerde yer aldığı ise merak konusu oldu.
İpek Karapınar kimdir?
Güzel oyuncu İpek Karapınar 1984 yılında hayata gözlerini açmıştır. Türk oyuncu olan Karapınar İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve İstanbul’da yaşamaya devam etmektedir. Asıl adı Funda İpek Karapınar olan oyuncu birçok projede kendini göstermiştir. Bir döneme damgasını vuran Küçük Sırlar dizisinde Arzu karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Başarılı oyuncu bu dizideki performansı ile tam not almıştır. Birçok dev projede yer alarak beğeni toplayan İpek Karapınar, özellikle Kırgın Çiçekler ve Küçük Sırlar adlı dizideki performansı ile dillere destan olmuştur.
İpek Karapınar hangi burçtur?
Güzel oyuncu İpek Karapınar 20 Mart tarihinde dünyaya gelmiştir. İpek Karapınar Balık burcudur.
İpek Karapınar hangi dizilerde rol aldı?
Güzelliği ile kendine hayran bırakan İpek Karapınar Kırgın Çiçekler, Küçük Sırlar, Adını Kalbime Yazdım, Zehirli Sarmaşık, Kurtlar Vadisi, Köprü ve Nöbet gibi projelerde yer almıştır.
İpek Karapınar’ın sevgilisi kim?
Kırgın Çiçekler dizisinin Feride hanım karakteri İpek Karapınar, turizm işi yapan Oytun Çakır ile anılmıştı. 2016 yıllarında birlikte olan çiftin şimdilerde birlikte olmadığı biliniyor. İpek Karapınar bekardır ve sevgilisi yoktur.

Editör: Wan Haber