Türk oyuncu olan İnci Türkay, canlandırdığı Betüş karakteri ile ünlenmiştir. Uzun yıllar ekranlarda olan Türkay, başarıları ile kendine hayran bırakan bir isim olmuştur. Televizyon dünyasının güzel ismi İnci Türkay’ın kim olduğu merak konusu oldu. Birbirinden muhteşem projelerde yer alan İnci Türkay, başarısı ve güzelliği ile kendine hayran bırakmıştır. Birçok başarılı projede kendini kanıtlayan Türkay, son zamanlarda yeni bir proje için ekranlara gelmiyor. Yakında bir proje olup olmadığı ise merak konusu olarak kalıyor.
İnci Türkay kim?
Güzel oyuncu İnci Türkay, 1972 yılında hayata gözlerini açmıştır. Sihirli Annem dizisinde uzun bir süre rol almıştır ve canlandırdığı Betüş karakteri ile herkesi kendine hayran bırakmıştır. İnci Türkay 2004 yılında Ahmet Eroğlu ile dünya evine girmiştir. Ahmet Eroğlu ve İnci Türkay evliliklerini 5 yıl sonunda noktalama kararı almıştır. Ahmet Eroğlu ile 2009 yılında boşanan İnci Türkay, daha sonra tekrar aşkı bulmuştur. İnci Türkay 2019 yılında Atilla Saral ile dünya evine girmiştir. Atilla Saral ile mutlu evliliği devam eden İnci Türkay, adını herkese duyurmuştur. İnci Türkay, Ali Eroğlu isimli çocuğunu dünyaya getirmiştir. 
İnci Türkay nerelidir ve hangi burçtur?
Güzel oyuncu İnci Türkay, 15 Temmuz tarihinde hayata gözlerini açmıştır. İnci Türkay yengeç burcudur. Ayrıca İnci Türkay İzmir’de doğmuştur ve İzmirlidir. İzmir’de dünyaya gelen ünlü güzel, İstanbul’a geldikten sonra oyunculuk kariyerinin basamaklarını yavaş yavaş çıkmıştır. Birden fazla projede yer alan İnci Türkay, başarıları ile gündem olmaya devam ediyor.
İnci Türkay hangi dizide rol almıştır?
Arkadaşım Max, Kızım İçin, Köstebekgiller Perili Orman, Köstebekgiller 2, Rengarenk, Cumaya Kalsa, Dünya Varmış, Ferhunde Hanımlar ve Köstebekgiller isimli projelerde yer almıştır. Ayrıca uzun yıllar boyunca Sihirli Annem dizisinde Betüş karakteri ile ekranlara gelmiştir. 

Editör: Wan Haber