Şimdilerde 33. yaşına basmış olan Hazal Filiz Küçükköse, 1988 yılında Mersin şehrinde doğdu. Aslen de Mersinli olduğu bilinen Hazal Filiz Küçükköse, lise öğrenimini başkent Ankara'da tamamladıktan sonra, Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nü kazandı. Burada 3. sınıfa kadar okuduktan sonra ve ardından eğitimine Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde devam eden Hazal Filiz Küçükköse, bir yandan da özel oyunculuk dersleri almaya başladı. Şu ana dek pek çok ünlü yapımda rol alan Hazal Filiz Küçükköse, oyunculuğa ise, bir zamanların en popüler dizisi olan bir dizide başladı!

Oyunculuğa 2009-2010 yılları arasında yayınlanan Deniz Yıldızı isimli dizide Gözde karakterine hayat vererek başlayan Hazal Filiz Küçükköse, buradaki performansı ile bir hayli beğenildi. Bu dizinin ardından 2011-2012 sezonunda Kalbim Seni Seçti isimli dizide Ada karakterine hayat veren Hazal Filiz Küçükköse; 2012 yılında önce Ustura Kemal, ardından ise Uçurum isimli dizilerde rol aldı. 2014 yılında Beni Affet dizisi ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Hazal Filiz Küçükköse, aynı yıl Günahkar isimli dizide de oynadı. 2017-2018 yıllarında yayınlanan ve yayınlandığı dönem bir hayli popüler olan Kara Sevda isimli dizde Zeynep Soydere Kozcuoğlu olarak seyirci karşısına çıkan Hazal Filiz Küçükköse; 2017 yılında Rüya, 2018 yılında ise Mehmed: Bir Cihan Fatihi isimli yapımlarda rol aldı. Ekranlara en son 2020 yılında yayınlanan Zemheri dizisi ile çıkan Hazal Filiz Küçükköse, bu dizide Berrak karakterine hayat verdi. Öte yandan Hazal Filiz Küçükköse’in profesyonel hayatı kadar, özel hayatı da her dönem dikkat çekiciydi!

Meslektaşı Tuan Tunalı ile 2014 yılında dünya evine giren Hazal Filiz Küçükköse, 4 yıllık mutluluğun ardından 2018 yılında boşandı. Sancılı bir boşanma dönemi geçiren Hazal Filiz Küçükköse, o dönem eşini aldattığı iddiaları ile sıkça basında yer aldı. Öte yandan şimdilerde ekranlardan uzak kalan ve özel hayatını da büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren Hazal Filiz Küçükköse’nin hayatında biri olup olmadığı ise öğrenilmedi.

kaynak:alfahaberajansı

Editör: Wan Haber