Cam Tavanlar dizisi muhteşem oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Show TV ekranlarının muhteşem dizisi çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Birbirinden muhteşem oyuncuları ile dikkat çeken Cam Tavanlar dizisinde Hatice Aslan diziye damga vuruyor. Başarılı birçok projede yer alan Hatice Aslan’ın kim olduğu merak ediliyor. Ünlü ismin yaşı, boyu, burcu, yer aldığı diziler ve aşk hayatı büyük merak konusu oldu. Cam Tavanlar dizisi çok yakında izleyicinin karşısına gelmeye hazırlanıyor.
Hatice Aslan kimdir?
Güzel oyuncu Hatice Aslan, 1962 yılında hayata gözlerini açtı. Sivas’ta eğitim hayatına başlayan Aslan, Ankara’da üniversite eğitimini tamamladı. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Aslan, oyunculuk konusunda birçok eğitim almıştır. İzmir, Ankara ve İstanbul illerinde tiyatro eğitimleri almıştır. Birçok alanda eğitim alan ve kendini geliştiren Aslan, televizyon dünyasının sevilen ismi olmuştur. En Son Babalar Duyar dizisinde ünlenen isim, birçok projede daha başarılı bir şekilde rol aldı. Yer aldığı her projede de kendini gösterdi. 
Hatice Aslan hangi burçtur?
Ünlü oyuncu Hatice Aslan 20 Şubat tarihinde dünyaya gelmiştir. Hatice Aslan Balık burcudur.
Hatice Aslan kiminle evli?
Başarılı oyuncu Hakkı Ergök Renan Kaleli ile evlenmiştir ancak ikilinin evliliği bitmiştir. 1993 yılında evlenen Hatice Aslan 2000 yılında ayrılık kararı alarak yolları ayırmışlardır. Bu evliliklerinden Ekin Ergök adında bir oğulları vardır. 
Hatice Aslan hangi dizilerde rol aldı?
Hatice Aslan Vücut, Üç Maymun, Adı Zehra, En Son Babalar Duyar, Lale Devri, Kuzgun, Samanyolu, Düğün Şarkıcısı, Mayıs Kraliçesi, Ferhunde Hanımlar, Bir Deli Rüzgar, Hürrem Sultan, İçimdeki Fırtına, Zümrüdüanka, Alef, Hırçın Menekşe, Kıskanmak ve Güzel Günler isimli birçok projede başarılı bir şekilde rol almıştır. 

Editör: Wan Haber