Hande Erçel son günlerde aşk hayatı ve başarıları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran dizilerin yıldız oyuncusu olmuş ve herkes tarafından ilgi görmüş bir oyuncudur. Aşk hayatı ile sık sık gündem olan Erçel, Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşkla gündem olmuştu ancak ikili aşklarını bitirmişti. Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur evliliğinin bitme sebebi olarak gösterilen Hande Erçel şimdilerde yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile aşkını yaşamaya devam ediyor. Sık sık gündem olan ve başarılarına başarı katan ünlü oyuncu gündem olmaya devam ediyor. 27 yaşındaki başarılı oyuncu birçok projede başarılarını ve oyunculuğunu göstermiştir. Sık sık gündeme gelen güzel oyuncu projeler ile gündeme gelmeye devam etmiştir. 
Hande Erçel kimdir?
Hande Erçel 1993 yılında hayata gözlerini açmıştır. Bandırma doğumlu olan ünlü oyuncu eğitimleri için İstanbul’a gelmiştir ve İstanbul’da yaşamına devam etmektedir. İlk olarak Güneşin Kızları dizisinde rol alan Hande Erçel, bu dizi sonrasında birçok projede daha kendini göstermeye devam etmiştir. Kaya Erçel ve Aylin Erçel’in kızları olan Hande Erçel, ünlü YouTuber Gamze Erçel’in kardeşidir. 2012 yılından bu yana ekranlarda olmaya devam etmektedir. İlk oyunculuk kariyerinden sonra birçok projede daha kendini gösteren Erçel, şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisi ile kendini göstermiştir ve burada tanıştığı Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlamıştır. Hande Erçel yer aldığı birçok proje ile kendini göstermiştir ve başarılı bir şekilde yer almıştır. 
Hande Erçel hangi burçtur?
Ünlü oyuncu Hande Erçel, 24 Kasım tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Hande Erçel Yay burcudur. 
Hande Erçel hangi dizilerde rol almıştır?
Ünlü oyuncu Hande Erçel Siyah İnci, Sen Çal Kapımı, Azize, Aşk Laftan Anlamaz, Halka, Çalıkuşu, Hayat Ağacı ve Çılgın Dersane gibi projelerde başarılı bir şekilde yer almıştır. 

Editör: Wan Haber